Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Dereyi geçelim!
Perşembe, 23 Nisan 2009

Ligin boyu iyice kısaldı. 270 dakika sonra kimin nerede olacağı belli olacak. Takım İzmir deplasmanına hazırlanırken yönetimde para işlerine ağırlık verdi.

Yönetim para bulmak için kapı kapı dolaşırken beklenen ilgi yok. Söz var icraat yok. Efendim illa şehirden destek mi olması lazım? Aslında bu sorunun cevabı göreceli. Benim şahsi fikrim şehrin kenetlenmesi açısından söz yerine destek gerçekten verilmeli. Bazılarına sorarsan önce yönetenler ellerini cebine atsınlar.

Yönetenlerin elini cenine atmaları hususuna bende takıntılıyım. Sezon içinde sürekli parasızlıktan ağlanmalarına acayipte kızıyordum. Ama şimdi durum farklı. Olmak ya da olmamak savaşında benlik yarışı yapılmaz.

Vali Hüseyin Atak'ın başlattığı kampanyaya yöneticilerin vereceği destek beklide ön ayak olacaktı. Katkı daha da büyüyecekti. Mesela Zeki Toçoğlu sadece kendi adına destek değil koca şehir adına destek istendiğini düşünüp 100 bilet alınmasını sağlayacaktı. Oysa şimdi 3–5 biletten söz ediyoruz. Sadece Büyükşehir Belediye Başkanı değil diğer belediyeler hatta sivil toplum örgütleri de üyeleri sayısınca destek olacaklardı.

Yönetimin ne kadar bilet alacağını ne kadarlık destek vereceğini bilmiyorum ama Zeki Toçoğlu'nun yazıldığı gibi 3-5 biletle destek vermesi söz konu ise çok yazık. Sanırım yöneticiler Zeki Toçoğlu'nun şahsından bu desteği istediler. Eğer Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'ndan destek istenseydi durum daha farklı olurdu.

Geriye dönük sorgulamalarla bir yere varamayacağımıza göre. Herkes kendine sorumluluk yüklemeli ve takımın kurtuluşu için olaya el atmalı. Sakaryaspor düze çıktıktan sonra nasıl olsa birilerine yaptıklarının hesabı sorulacaktır. Ama şimdi dere geçiyoruz. Önce suya düşmeden karşıya geçmeyi başaralım karşı kıyıya vardığımızda kavgamızı ederiz.

Sakaryaspor'un ligde kalması 270 dakikada sergileyeceği performansa bağlı. Bütün maçlar final. Bütün maçları kayıpsız geçmek durumundayız.

Sporcular hafta sonu oynanacak Altay maçına hazırlanırken hedefleri elbette kazanmak. Engin hoca talebelerine kesinlikle buraya kadar getirdiniz pes etmeyeceksiniz gibi telkinlerde bulunmuştur. Engin hocanın İzmir'de en büyük sıkıntısı orta sahadaki eksik oyuncuları. Bu saatten sonra sahaya kimin çıkacağına bakmaksızın saldırmak zorundayız. Kim oynarsa oynasın kazanmak ve yolumuza devam etmek zorundayız.

Mevcut kadrodaki oyuncular takımı ligde tutmayı başarırsa kahraman olacak. Hepsinin değeri ikiye katlanacaktır.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım