Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Söz vermek...
Çarşamba, 06 Mayıs 2009

Sakaryaspor sahasında kazanarak umudunu son haftaya taşıdı. Ancak ne var ki ipler hala rakiplerin elinde. Kazanmış olmamıza rağmen rahatlıkla ‘son haftayı üç puanla kapatır ligde kalırız’ diyemiyoruz.

Haftalardır yaptığımızı son haftada da yapmak zorundayız. Biz kazanalım rakipler kaybetsin diye dua edeceğiz.

Ölüm kalım niteliğinde geçen maçların ardından maç analizi yapmak falan söz konusu değil. Direk bir hafta sonranın hesabını yapmak zorunda kalıyoruz.

Samsun maçında iki farkı yakalayıp son haftaya bir rakip daha eklemek varken beceremedik. Becerilemeyen o kadar iş yaptık ki son haftalarda. Yazıya dökmeye kalksak okuyanlar sıkılır.

Efsane Sakaryaspor beceriksiz ellerde ne hallere düştü. 90 dakika sonunda gelecek sezon nerede mücadele edeceğimiz belli olacak. Kendi kaderimizi kendimiz tayin edemeyeceğimiz için el açıp dua edeceğiz. Altay, kazansın, Malatya giderayak bir jest yapsın ya da Adanaspor deplasmanda üç puan alsın diye.

Bank Asya’da bitime bir hafta kala heyecan dinmedi. Malatya takımı veda ederken diğer iki takımı son doksan belirleyecek.

Son hafta oynanacak maçlara bakmadan Samsun maçında gözden kaçırılmaması gereken bir hususa dikkat çekmek lazım. Ligin ikinci yarısına geçilmeden taraftara söz verenlerin dikkati çekildi Atatürk Stadı’nda. Azınlıkta olsalar bile bu uyarı başkana ve ekibine yeterli olacaktır. Bu şehre söz verdiler. Söz vermek benzemiyor başka bir şeye. Samsun maçının bitişiyle birlikte taraftarlar Başkan Bülent Yılmaz’a ‘söz verdin. Takım düşerse şehri terk et’ uyarısında bulundu. Başkan Yılmaz’ın tavrı kendinden emin bir yönetici gibiydi. Vardır herhalde diyerek ayrıldık stattan.

Sakaryaspor’u kümede tutacak olanlar ya ikili ilişkileri sayesinde ya da ekonomik güçlerini ortaya koyarak son haftaya ağırlıklarını koyacaklardır. Maçların adil oynanması için.

Lobilerinin güçlü olduğunu iddia eden isimlerin aslında hiçbir şey olmadıklarını yayınlatamadıkları Giresunspor-Çaykur Rize maçında anladık ama yine de kozlarını son haftaya sakladıklarını düşünmek istiyorum.

Son maçlarda herkes kazanırsa demek bile insanın canını yakıyor. Ama söz verenlerin bir bildiği vardır diyerek sabır çekiyorum.

Eminim yönetimi oluşturan Sabri Küçük, Başkan Bülent Yılmaz ve beraberindekiler son hafta rakiplerin maçlarını oynayacakları statlara giderek gerekli ayarlamaları yapacaktır. Aksi takdirde…

Aksini düşünmeye bile gerek yok. O zaman gelecek sezon mücadele edeceğimiz rakiplere bir göz atıp yeni hayaller kurarız. Hayallerimizin içinde Küçük ve kurduğu yönetimi olmadan. Onlar başka bir şehre yerleşmiş olacaklardır o zaman. Ya da sözlerini unutturacak ve yeniden hayal satmak için yandaşlarının desteğiyle bizim hayallerimize ortak olmaya çalışacaklardır.

Öncelikle yönetim verdiği sözü tutarak son hafta için sakladıkları planı hayata geçirmeli. Ardından teknik heyet tribünlere el kol hareketi yapmak yerine iyi bir kadroyu sahaya sürmeli. Sahaya çıkan oyuncular delikanlı gibi mücadele etmeli. Sonrası kolay. Tatanga zaten son düdük çalana kadar desteğini sürdürecektir.

Söz verenlerin verdikleri söz tutmaları dileğiyle…


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım