Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Farkınız ne?
Çarşamba, 13 Mayıs 2009

       Kişisel ego hesapları yaparak takımı mahvedenlerden hangisine sorsanız suçlu başkasıdır. Başarısızlıkta başrol oynayanların hep mazereti vardır. Belediye döneminde yapılan hatalarda, suçlu şehrin belli bir grubu, şimdiki beylere sorarsanız enkaz bırakan belediye yönetimi…

     Başından beri yazıyorum. Herkes Sakaryaspor’un borçlu olduğunu biliyordu. Ön plana çıkmak isteyenlerde bu durumu bilerek göreve talip oldu. Beceremediler, başaramadılar ve takımı bir alt lige düşürdüler. Öncelikle bunu kabul etmeliler.

     Başarmaları imkansız olmasına rağmen bu isimler şampiyonluk falan getirselerdi. Dün yaptıklarını yapmak için harekete geçeceklerdi. Ama bu kez takımı satamadılar. Çünkü bu fırsatı yakalayamadılar.

     Meslektaşlar arasında suçlu bulma yarışında ilginç yazılar okudum hafta başından bu yana.  Bazı kalemler mevcut yönetime yüklenirken, bazıları belediye dönemine götürdüler işi. Oysa ortada bir gerçek var. Sabri Küçük ve beraberindekiler takımla oynadılar. Sahada futbol oynaması gereken oyuncuların yerlerine geçip şehirle oynadılar. Koca sezon kol kola gezinen ve sezon sonunda haksız oldukları yüzlerine çarpılan gazeteciler! savunmaya geçtiler. ‘Neymiş efendim enkaz devralmışlar’. Vay efendim kulübün borcu çokmuş. Sanki mevcut yönetemeyenler borç ödemek gibi bir davranış içine girmişler. Aksine borç miktarını katlayarak takımı bir alt lige düşürdüler. Yapmayın etmeyin beyler birilerini savunalım derken ‘Zeytinyağından farklı olun’ Gerçeklere göre hareket edin.

      Büyükşehir Belediyesi takım kendi yönetiminde olduğu kadar destek vermedi. Hatta hiç ilgilenmedi bile denebilir. Ama oluşumculara öncülük eden bir başka belediye başkanı daha vardı. Neden ortadan kayboldu? Basın toplantılarından başka bir yerde takımla ilgilenmeyen belediye başkanına niye destek verilmediği sorulmaz mı? Evet Büyükşehir Belediyesi’nin destek vermemesi kadar kötü bir durum olamaz. Babalarının kaynaklarını kullanmayacaklardı takıma. Onlar kurtulduk mantığıyla takıma sırt çevirdiler. Peki ya her zaman destek olacağını açıklayan Dişli başkana soru sorulmaz. Soyadı mı çekindiriyor yoksa kenara çekilmeyi mi iyi beceriyor?

      Bank Asya’ya veda ettik. Sevdanın ligide olmaz. Peki kulübü yönetemeyenlerin yerine gelecekler ne yapacaklar yeni sezon öncesi. Lisans çıkartmak için transferlerin dışında bir dünya para ödemek zorunda kalacak. Nasıl lige girecek bu takım?

      Sabri Küçük ve beraberindekilerin büyük bölümü her 10 yılda bir bu takımı bataklığa saplamak zorundalar mı? Onların bıraktığı enkazı temizlemek için Sakaryaspor birilerinin ego tatmin etme yerimi olacak?

       Dün sattılar bugün küme düşürdüler ve hala suçları yok öyle mi? Bu isimleri savunmaya kalkarak Sakarya şehrine ve Sakaryspor’a haksızlık ediyorsunuz. Bırakalım bu isimleri. Hem şehir hem de Sakaryaspor kurtulsun.

       Zeytinyağı misali bu isimlerin üste çıkmasına izin verirsek ne farkımız kalacak Küçük ve ekibinden. Onlar 10 yılda bir göreve gelip yakıp yıkmaya devam edecek. Şimdi tepkimizi dile getirerek 2018-19 sezonundaki faciayı önlemiş oluruz.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım