Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Tatangalar'ın Basın Açıklaması Eyyam Dolu!
Çarşamba, 20 Mayıs 2009

Sakaryasporlular Derneği'nin yaptığı basın açıklaması tamamen gerçeklerden uzak ve yaptıkları hataların farkına vararak yapılmış bir günah çıkarma yazısına dönmüştür.

Özellikle aşağıdaki tespitlerimi sizlere sunacağım. Eğer bu tespitlerim yanlış ise yapılan, basın açıklamasının altına imzamı atacağım. Bir Tatanga olarak tamamen eyyam kokan bu açıklamayı kabul etmiyorum. Neden?

-Yapılan açıklamada Aziz Duran'ın kulübü satıyorum blöfünün Tatangalar tarafından yenildiği  ve ''Halkın Olacak bu sevda'' masalının peşinden Tamer Batuboylu önderliğinde, sonucunu düşünmeden ve tahlil edilmeden gidildiği açıkca görülmektedir.

-Belediyeden kurtulduk sevinçleri ile dolu açıklamalar halen daha sitemizde bulunmaktadır.

-Cihat Gökdemir'in olduğu yönetime destek verildiğini yazmışlar. Ben de o dönem yöneticiydim. Tarihimizde küfürden en çok ceza aldığımız sezonu geçirmiştik. Oysa ki Tamer Batuboylu yönetimine bırakın küfür etmeyi, en ufak bir protestoda bile bulunulmadığı gibi tribünlerde protesto edeceklerin gözümüzün önünde yandaşlar tarafından dövüldüklerine çoğu zaman şahit olduk. Üstelik tarihimizdeki en başarısız sezonu geçirmemize rağmen.

-Yönetici olan Tamer Batuboylu, Tatangalar sitesindeki yetkilerini (Yazı silme) yönetime sermaye yaparak kendini ön planda tutacak görevlerle donanmasını sağlamıştır. Yönetimin aldığı kararlara ve yanlışlara ortak olmuş, taraftarlarımıza farklı mesajlar vererek, 20 yıldır taşın üstünde kazandığı sevgi ve güveni maalesef kendi menfaati uğruna heba etmiştir. Halen yapılan açıklamaya da imzasını koyarak üstü kapalı günah çıkarmaktadır. Yeni yönetime de bensiz olmaz mesajı vermektedir.

-Sakaryasporlular Derneği yöneticileri sezon başında emniyetin baskısından bunalarak derneği fesh etme yoluna gitmişler ve bir kaç aklıselim abilerin yönlendirmesiyle kendilerini fesh etmekten vazgeçmişlerdir. Tatangalar kendi içersinde bölünmüş, bu zayıflıktan istifade edenler, yönetimin de desteği ile tribünlerde kurdukları hegamonya ve Tamer Batuboylu'nun yanlış yönlendirmeleri ile aldanmışlardır.

-''Halkın Olacak Bu Sevda'' yalanının peşinden, kendisini tek adam ilan eden Sabri Küçük'e zaman zaman sitemizden övgüler yazan ve deplasmanlarda yöneticiler ile birlikte şeref tribününe oturanlar, yakalarına kart takarak taraftar organizasyonu yapanlar maalesef gerçekleri örtmek için tetikte bekleyerek, tatangalar.com sitemizde yazılan eleştirilere mantık dışı saptırmalar ile gerekirse ''yazısını bile silerim'' diye kendinde güç görerek meydan okumuşlar ve site yönetimi buna sessiz kalmışlardır. Çünkü onlarda kendi aralarında bölünmüşlerdi. Sitedeki bir çok aklıselim kişiler kalite ve seviyenin düşmesi nedeniyle yapılan sansürlerden usanarak siteden uzaklaşmışlardır.

-Geçmiş yıllarda yerel bir gazetenin spor müdürü iken Serkan Köse'nin köşesinde bahsettiği "Tamer Batuboylu'ya ben bu yazıları sildiririm, bana sitede yapılan hakaretler vız gelir" demişti.  Ben bu gücü nereden alıyorsun diye sorduğumda bana "Bahattin abi basında bazen ön plana çıkmak için ağzından demeçler yayınlıyorum, o bizi, biz de onu kullanıyoruz" demişti.

- Şimdi iş işten geçtikten sonra yaptıkları hataların farkına varmışlar ve tamamen savunmaya yönelik açıklamayı yapmışlardır.

-Ben Tatangalar'dan şunu açıklamalarını beklerdim.

-Tamamen masumane bir heyecanla yeni oluşuma körü körüne destek verdik. Çok güvendiğimiz içimizdeki arkadaşımızın yönetimde yaşanan gelişmeler ile ilgili yanlış bilgilerinden yanıldık. Sakaryaspor'umuzu ''Halkın Olacak Bu sevda'' aldatmacası ile bizleri kandıran mevcut yönetimin aslında kendi kaydettiği üyelere kendilerini seçtirdiğinin farkına varamadık, bu bizim handikapımız oldu. Şimdi çekip giden yönetime bu cenazeyi kaldır arkadaş diyemiyoruz. Çünkü Sakaryaspor'umuzu birlikte öldürdük. Bu yüzden tüm Sakaryaspor'lulardan özür dileriz.

Bu özeleştiriyi yapamayıp, kendilerini savunan bu açıklama Tatangalar'a yakışmadı. Bir an evvel iç hesaplaşmayı yapıp, benim ilk tanıdığımda, vizyonlarına aşık olduğum abilerin direksiyonu ele almaları gereklidir. Yoksa tarihte ''Hoş bir seda olarak'' bile anılamıyacaklardır.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 22-07-2009 22:56
Atma Bahattin abi Din kardeşiyiz
Bahattin abi, Cihat Gökdemir abi ve Tamer abiyle kendini bir tutma lütfen. 
 
Onlar hep bizim içimizdeydi ve onlara olan inancımızı hiç kaybetmedik. 
 
Sen Tatangayım ben diye sadece laf üretirken, neredeyse yanımızda hiç olmadın.  
 
Yanımızdaymış gibi sağa sola telefon ettiğinde hiç sonuç alamadık.  
 
Cihat abi sahalara kadar Karakollarda bu taraftarın yanında sabahladı. Deplasmanlarda protokolde değil taraftarın yanında maç izledi. Biz yöneticilerden çok şey istemedik. Bir güleryüzü bize çok gördünüz. 
 
Cihat abiyle Tamer abinin farkı burada.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım