Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
İşgalden vazgeçin!
Pazartesi, 25 Mayıs 2009
     Sakaryaspor’u yönetecek, yönetirken de takıma değer katacak isimler arıyoruz. Bu arayış esnasında amaç güçlü Sakaryaspor’u oluşturacak isimlerin görev yapmasını sağlamak. Herkes iyi niyetli düşünce çerçevesinde hareket ediyor mu bilinmez ama ben iyi niyetli olduklarını düşünmek istiyorum.

       Amaç aynı, uygulamada bazı sıkıntılar var.

       Gazeteler kendi yayın politikaları çerçevesinde isimleri öne çıkarmaya çalışıyorlar. Ya da ikili ilişkilerinin iyi olduğu isimleri daha iyi yapacakmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Kendilerince haklı olduklarını düşünerek.

        Kaybedilen değerlere bakarak yapılmaması gerekenden çok ikili ilişkilere göre yön verilmeye çalışılıyor.

Haklı olarak bazı isimlere eleştiri okları çevrilirken, bazıları görmezden geliniyor. Örnek mi? Sabri Küçük’ün dostları kendisini neredeyse bu olayda unutturacak tarzda haberler yaparken, Bülent Yılmaz’ı darağacına çıkarıyorlar. Ya da Süleyman Dişli söz vermemiş gibi davranıyor. Kimse nerede iki ayda bitirilecek tesisler demiyor. Nedeni Dişli’nin hala bir makamda oturuyor olması veya geniş sülelasi olsa gerek. Aksi takdirde tesisin yapılmayışı dillere pelesenk edilmişti çoktan.

        Şimdi kongre öncesi ortalık toz duman. Yönetime talip olması muhtemel isimler hakkında yazılanlar ve yapılan açıklamalar var. Başkan Bülent Yılmaz ve ekibinin istifa etmemelerinin altında yatan gerçek bal gibi belli. Göreve devam etmek. Ağır olun beyler. Başaramadınız gitme vakti. En azından kongreye kadar uzaklaşmalısınız. Eğer yeniden göreve talip olur ve üyelerin oylarını alırsanız sorun yok. Ama bulunduğunuz koltuğu işgal etme hakkını takımı ligden düşürerek kaybettiniz.

         Efendim Yavuz Köprülüoğlu ve Halit Evin yönetime talipmiş. Olabilirler. Yeterki kongre üyelerinin olurunu almayı başaracak projeyi hazır hale getirsinler. Kaynak ve yönetim modelini takımı güçlendirecek şekilde hazırlasınlar.

         Sakaryaspor’u halkın yönetmesini istemekteki kasıt bu değilmiydi zaten. Görev almak isteyen herkese kapıların açılması değilmiydi mantık.

         Sabri Küçük kimi isterse o yönetici olacak değil elbet. Küçük sadece yönetimde çalışacak isimler değil, aynı zamanda yöneteceği isimleri Sakaryaspor’da görmek istiyorsa bilmeli artık. Bu camia da Sabri Küçük’ten kurtulmak istiyor.

         Sırf ikili ilişkiler ve hatır gönül meselesi yüzünden bugün gerçeklere değinmeyenler yarın vicdan azabı çekecekler. Söyledikleri yalanlarla takımı yok eden isimlerden bugün hesap sorup, görevden uzaklaştırarak hem şehre hemde Sakaryaspor’a hizmet etmiş oluruz.

          Sakaryaspor’a gerçekten yöneticilik yapacak isimler her ne şartta olursa olsun kongrede üyelerin karşısına çıkmalı ve aday olmalı.

         Kendilerini kurtarıcı olarak görenleri Sakaryaspor’dan uzaklaştırdığımız anda takım kurtulmuş olacak. Kongre öncesi koltuklarını bırakmak istemeyen yöneticiler bir kez olsun onurlu davranıp gerekeni yapmalı artık.

        

      

          

 


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım