Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Göztepe Zafer Sarhoşu
Salı, 26 Mayıs 2009

Dört yıl sonra 2. Lig'e dönen Göz-Göz, ’’Her sezon bir üst lige’’ hedefinin ikinci basamağına ulaşmanın keyfini çıkarırken, Futbol Şube Sorumlusu Gül, yeni sezonda işlerinin daha zor olacağını, ama gereken her şeyin yapılacağını söyledi.

 

ALSANCAK Stadı'ndaki görkemli gecede Tepecik Bld'yi 2-0 yenip dört yıl önce düştüğü 2.Lig'e şampiyon olarak dönen Göztepe'de Futbol Şube Sorumlusu İsmail Hakkı Gül, ’’Önümüzdeki sezon en zorlu yılımız olacak’’ dedi. Hedeflerinin hiç ara vermeden Süper Lig'e çıkmak olduğunu tekrarlayan Gül, ’’İpi en önde göğüsledik, ama 3.Lig'deki 50 takımdan 6'sı bir üst lige çıkıyor. İkinci Lig'de ise tablo çok daha zorlu. Ligde yer alan 54 takımdan sadece üçü mutlu sona ulaşacak. Üstelik bu takımların arasında Sakaryaspor, Malatyaspor gibi güçlü kent takımları da olacak’’ dedi.

 
ALTINBAŞ DA ÇOK MUTLU

È Ligi domine edecek bir kadro oluşturacaklarını belirten Gül, ’’Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Ne gerekiyorsa yapılacak. Göztepe'nin hakkı 2.Lig değil, Süper Lig'in zirvesi’’ diye konuştu. Şampiyonluk kupasını Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in elinden alan, Alsancak Stadı'nda gördüğü tablodan çok etkilenen Başkan İmam Altınbaş ise, ’’Hayalimde Süper Lig'de zirveye oynayan, Avrupa'da mücadele eden bir Göztepe var. Bunlar hayal olarak kalmayacak’’ mesajını verdi.

İKİ SAATTE ULAŞABİLDİ

È Şampiyonluk coşkusunu gece geç saatlere kadar kutlayan Göztepeli taraftarlar, İzmir'i sarı-kırmızıya boyadı. Büyükşehir Belediyesi tarafından bakımdan geçirilen çift katlı otobüs son anda arıza yapınca, sarı-kırmızılı futbolcular Güzelyalı'ya takım otobüsüyle gitti. Göztepe kafilesi Alsancak Stadı'ndan tesislere taraftarların oluşturduğu konvoy eşliğinde iki saatte ulaşabildi. Süper Lig'e çıkılan 2000-01 sezonundan 8 yıl sonra ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Göztepeliler, mağaza ve gezici karavandaki lisanslı ürünleri de neredeyse tamamen tüketti.


Spor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım