Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Teşekkürler Küçük!
Çarşamba, 03 Haziran 2009

Sabri Küçük istifa etti. Meğer ne çok ağlayası varmış. İstifasını kamuoyu ile paylaşırken kullandığı cümleler içimi burktu!

Küçük sanki Sakaryaspor’u uçurumdan atan isimlerin önderi gibi değil, Barcelona’nın üç kupayla kapattığı sezonun önderlerinden gibi davranmış. Helal olsun!

İstifa metninde kendisinin çok güçlü bir isim olduğana dem vuran Küçük, kendisinin olmadığı yerde kimlerin olacağını söylemiş. Sayın Küçük keşke en başından siz karşı durulsaydı ve Tuncer Tepe başkan o büyük makamda otursaydı. Senin içinde olmadığın oluşum her daim başarıya daha yakın olacaktır. Çünkü zihinlerinde ben değil biz kavramı olacaktır. Sen yoksun diye şehrin takımının yok olacağını bekliyorsan varsın yok olsun. Sakaryaspor kişilere endeksli yaşamamalıdır. Bunu zaman hepimize gösterecek.

Sabri Küçük’ün istifa etmesi yeni dönem öncesi takımın kurtuluşu olacak atılımların ilki oldu. Sabri Küçük takımı kurtaramadı ama Sakaryaspor sevdalıları takımdan Sabri Küçük’ü kurtardı. Bundan gerisi çok kolay…

İstifa ederek takımın yakasından düşen Sabri Küçük’e üyelikten de istifa edeceği gün hatta maçlara gelmeyeceğini açıklayacağı gün çok daha uzun soluklu bir teşekkür yazısı yazacağıma şimdiden söz veriyorum.

Başarısız ve ego sahibi insanların yönettiği takımın ne hale geldiğini hep birlikte gördük. Şimdi aynısının tekrarlanmaması için dikkatli olmamız lazım. Belediye başkanlarının desteklediği söylenen isimlerin liste çalışmaları gündeme oturdu. Zeki Aydıntepe’nin önde olduğu görüşünün hakim kılındığı yazıları okuyoruz ve merakla sonucunu bekliyoruz.

Kongre öncesi nabız yoklamaları ve kimlerin destek vereceği tartılacaktır elbet. Ben şehri kucaklayan bir listenin oluşabilmesi için mevcut tüzüğün engel olduğu görüşündeyim. Hukuki dayanağı varmıdır bilmiyorum ama herkes aday olsun ve en çok oy alanlardan yönetim oluşturulsun. Aksi takdirde dün Sabri Küçük yönetimi diye eleştiride bulunduk yarında Süleyman Dişli yönetimi diye eleştirilerde bulunacağız. Ya da Zeki Toçoğlu yönetimi diye yükleneceğiz.

Bu tür söylemleri ortadan kaldırmanın en kolay yöntemi bence aday olanların alacakları oy oranında yönetimi oluşturması. Mantıklı gibi geliyor bana.

Hukuki şekliyle bu sistem oturtulmalı ve ardından şehri kucaklayan bir yönetim oluşturulmalı. Kullanılan oylar yönetimi belirlemeli. Dışardan destek vereceğini söyleyen şahıslar değil.

Kongre belkide SATSO seçimleri gibi olmalı. Yönetime kimlerin gireceğine delegeler karar vermeli.

Sezon öncesi eski yönetimin istifa etmesi yapılacak çalışmaların önünü açmıştır. Şimdi aday olduğu söylenenler ile gerçekten yönetici olmak isteyenler ciddi çalışmalar yapmalı. Nasıl bir yükün altına girdiklerini iyi hesap etmeli ve başkalarından gelecek destekte sıkıntı olacağını hesaplayarak kendilerinin ne kadar yük kaldırabileceklerini iyi ölçmeliler. Aksi durumda yine ahlar vahlar yaşanacaktır.

İstifa ederek takımın kurtuluşuna katkı sağlayan Sabri Küçük başta olmak üzere giden yönetime ve görev alabilmek adına çalışmalar yapan herkese teşekkür ediyorum.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım