Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
8 Haziran, Tarihi Gündür!
Cumartesi, 06 Haziran 2009

8 Haziran 2009 tarihinde yapılacak kongre Sakaryasporumuzun geleceği için çok önemli, camiamızın dönüm noktasıdır.

Her sezona ya Başkan'ın geç atanması, ya da oluşumların gecikmesi nedeniyle başlayan takımımız, temelde yaşadığı başarısızlığın nedeni olan organizasyonsuzluğu, bari bu sezon yaşamasın.

Dün aidatımı yatırmaya gittiğimde tam bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldım. Kimsenin aidatlarını ödemediğini öğrenince yüreğim cız etti. Herkes kafasına göre konuşuyor, ama iş para vermeye gelince mazeret üreten çok oluyor..

Geçen kongre döneminde üyelik aidatlarını yatırmadıkları için üyelikleri iptal edilen isimleri görünce inanın çok üzülmüştüm. İnsan futbol oynadığı, havasını soluduğu şehrinin takımına bu şekilde mi sahip çıkar? Cüz-i miktardaki aidatlarını neden esirgerler anlamış değilim.

Bu nedenle kongre döneminde ortaya atılan isimler, gazete manşetlerini süsleyen şahıslar maalesef reklam kokan hareketlerini sergileyip ta ki diğer kongreye kadar ortalıkta gözükmeyeceklerdir.

Gerçek Sakaryasporlu kongreden kongreye değil, yaşamın her döneminde Sakaryaspor'un yanında olmalıdır. Sakaryaspor'u sevmek sözlerle değil, eylemlerle olmalı. Üyelerimizin mutlaka aidatlarını yatırmaları ve kongreye gelip oy kullanmaları gerekir. Sakaryaspor'un bize değil, bizim Sakaryaspor'a ihtiyacımız var.

Yerel medyamızda sayfa doldurmak için, ya kafasına göre hayali oluşum senaryolarını yazıyor, ya da her zaman ortaya çıkıp reklamlarını yapıp, sonra da sudan bahanelerle ortadan kaybolan isimleri yine ön plana çıkarmaya devam ediyorlar.

Sakaryamız küçük bir şehir, bu şehirde herkes birbirini iyi tanımakta, niyetini, iş yaratma kapasitesini, kimin kimle hesabının olduğunu çok iyi bilmektedir. Bu anlamda bu dönemde de taraftarlarımızı umutlandırıp, sonra da sudan bahanelerle ortadan kaybolanlara prim vermemeliyiz. Hiç kimse kendi menfaatine Sakaryasporumuzu kullanmaya kalkmamalıdır..

Şehrimizde ekonomik durumu iyi, bir çok imkanlara sahip işadamlarımızın ve üyelerimizin tarihinin en zorlu günlerini yaşayan Sakaryasporumuza katkıda bulunmaları gerekir. Bu destek, şehrin havasını soluyan, suyunu için herkesin boyun borcudur.

Koskoca Sakarya'da 3.000 kişinin yılda vereceği 2.000 TL ile kulübümüzün gelirlerini arttırıp, futbol şehri olarak anılan Sakaryamızın makus talihini yenebiliriz.

Kulübümüzde futbol oynamış, Başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış bazıları ile maddi durumu iyi olan bazı işadamları, özellikle maç günleri stada bedava girme çabası içinde ve Sakaryasporumuzun ihtiyacı olan gelirlerine maddi katkıda bulunmayarak, sözde kâr saymaktadırlar.

Son parasını maçlarımıza girmek için bilet almaya çalışan, cep telefonunu satıp deplasmana gitmeye çalışan tribündeki taraftar kadar sevdasının peşinde olsalar, takımımız bu hale gelmezdi.

Bu nedenle, içinde bulunduğumuz kongre sürecinde yerel medyaya büyük görevler düşüyor. Geçmişte kulübümüze 1 kuruş maddi destekte bulunmamış, stada gelip maç izlemeyi zaman kaybı olarak görenleri, kısaca bizleri oyalayanları manşetlerine taşımasınlar.

Sakaryaspor'un zaman kaybına tahammülü yok. Bu kongrede çoğunluk sağlanamaz ise bir dahaki kongre15 Haziran'a ertelenecek. O zaman vakit çok geç olacak. Mevcut iskeletimizi oluşturan futbolcularımız başka takımlar ile görüşecek veya alacaklarının tahsili için TFF'ye başvuracak. O zaman yeniden takım kurmak durumunda kalacağız.

Elimizdeki iskeleti koruyup, Süper Gençlerimizin oynayabilecek olanlarını da kadromuza katıp, yapacağımız bir iki transfer ile 2.lig B'de geleceğin takımını kurmalıyız.

Beş yıllık plan yaparak; öncelikle bu geçiş dönemimizde yapısal sorunlarımızı halledip, gelirlerimizi arttıracak projeler ile kişilere veya Belediyelerin insiyatifine bağlı kalmadan, siyasetten uzak bir yönetim anlayışı ile yeni Sakaryaspor'u yaratmalıyız.

Bu nedenle 8 Haziran Pazartesi günü oy kullanacak ve aday olacakların tarihi sorumlulukları vardır. Yaşanacak olumsuzluk durumunda büyük vebal altında kalmamak için,

Tüm Sakaryaspor sevdalılarını sorumluluğa davet ediyorum.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 07-06-2009 16:16
Sakaryaspor kulubu dernegine 291 kışı içerisinden aylık uye aidatlarını yatıran tek kisi bahattin bey... 
 
Yigidi öldür ama hakkını yeme.
Yazar sakaryasporlu (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım