Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Aynı senaryo!
Pazar, 07 Haziran 2009

Sakaryaspor’da yarın kongre günü. Alınan karar gereği yarın üyelerin yeni başkanı ve yönetimi seçmesi gerekiyor. Birileri yarın çoğunluğun sağlanmaması için günlerdir çalışma yapmakta. Tıpkı 10 yıl önce olduğu gibi.

        Nereden çıktı şimdi bu demeyin. Başkan adaylarından İsmail Gürses daha geniş katılımlı bir yönetim oluşturmak için zaman istiyormuş! Bu konuda sürekli arayış içindeymiş! Transfer gecikir veya sıkıntılar büyür endişesi yaşayanlara şehrimizin yetiştirdiği şöhretlerden bazılarının isimlerini sayarak ‘destek olacaklar’ açıklaması yaparak rahatlatmaya çalışıyor.

        Kongrede çoğunluğun sağlanamaması durumunda bir hafta erteleme olacak. Bu ertelemeyi kim veya kimler sağlayacak? Cevabı çok basit bir soru bu. Elbette istifa eden yönetimi oluşturan Sabri Küçük başta olmak üzere beraberindekiler.

        Sabri Küçük derneklerde hangi işlemin nasıl yapılacağını bir hukukçu olarak çok iyi bildiği için bu konuda başarılı olacaktır. Yarın kongre olacak diye beklenti içinde olmayalım bence. Küçük buna benzer bir çalışmayı bundan tam 10 yıl önce yine yapmış ve başarılı olmuştu. Dönemin Kulüp Başkanı Nihat Ayyıldız bir yıl daha başkanlık yapmak ve takımı şimdiki adıyla Süper Lig’de tutmak hayaliyle yaşıyordu. Ancak belirlenen tarihte gerekli çoğunluk sağlanamamıştı. Bir hafta sonra ise satış sürecini gerçekleştirecek ekip görev başına gelmişti.

        Şimdi takımı yeniden falan satacaklar demiyorum. Bunu elbette  yapamazlar. Ancak takıma zaman kaybettirerek birilerine muhtaç bırakılmak isteniyor.

        Başkan adayı olarak ortaya çıkan İsmail Gürses ve ekibi görüşmelere bulundukları isimlerle bir an önce yola çıkmalı. Ortalıkta destek olacaklarını söyleyen isimlerden yarın fayda göremezler. Bahse konu isimler her  dönem bu ve benzer açıklamalarda bulunurlar ve ardından araki bulasın. Onların tek derdi vazgeçilmez olmak veya onlarsız bir futbol aleminin olamayacağı imajını kamuoyunda canlı tutmak.

        Sakaryaspor’un yarın yapılması beklenen kongresi öncesi adı gündemde olan fakat net bir açıklama yapmayan Erdinç Şehit’in ne yapacağıda merak ediliyor. Eğer Şehit gerçekten bir yönetim oluşturmaya çalışıyorsa bunu niye gizliyor anlam veremedim. Zira listesindeki isimleri açıklamalı ki delegeler kime oy vereceğine karar versin. Aksi takdirde üyeler nasıl karar verecek?

          Her sezon öncesi olduğu gibi Sakaryaspor yine yöneticilerini arıyor. Hemde aynı senaryolarla. Birileri destek olacaklarını söylüyor, birileride destek sözlerine kanarak yol almaya çalışıyor.

           Sanırım Sakaryaspor’un yazgısı kurtarıcı olarak görünen yüzlerden kurtulduğunda değişecek. Kimbilir belki de yazılan ve sahnelenmeye çalışılan senaryo kongre sürecinde değiştirilir.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım