Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
GÜRSES'İN GÜCÜ!
Salı, 09 Haziran 2009

Sakaryasporumuzun Genel Kurulu,  08 Haziran 2009 tarihinde bugün, Adapazarı Belediyesi nikah sarayında yapıldı.

Genel Kurul'a yönetim kurulu ve Başkan Bülent Yılmaz tam kadro olarak katıldılar. Olası bir liste veya durumdan vazife çıkaracaklar için tetikte beklediler.

Günlerdir aday olduğunu açıklayan sayın İsmail Gürses kongreye katılmadı. Kulübümüzün Dernek statüsüne geçişinde üye kaydında etkin olan Merkez Belediye Başkanımız sayın Süleyman Dişli ve ekibi de kongrede yoktu.

Buradan çıkan sonuç şu; Süleyman Başkan kimi destekler ise o kişi Başkan olacak gibi.Bugünkü kongrede sağlanamayan çoğunluk bunun göstergesidir.

Sakaryaspor Divan Kurulu da İsmail Gürses oluşumunu desteklediğini açıkladı. O halde 15 Haziran'da yeni başkanımız İsmail Gürses olacak gibi gözükmektedir.

On beş gündür listesini oluşturmaya çalışan, destek beklediği kurumlar ile görüşen İsmail Gürses, inşallah 15 Haziranda projeleri ve alacağı desteklerin kaynaklarını ve yönetim listesini oluşturmuş vaziyette Genel Kurul'da olur.

Zamanı iyi değerlendirmek adına, İsmail Gürses'in yanında yer alacaklar kararlarını çabuk vermelilerdir. Oluşacak yönetim kurulu ve verilecek destekler ile kurulduğundan beri kurumsallaşamayıp, şehrimizin tam desteğini alamadığından, varlık içinde yokluk çeken Sakaryasporumuzun artık Türk Futbolundaki ''Futbol Şehri'' ünvanına layık oluşumuna kavuşması en büyük dileğimizdir.

Kongrenin sonunda Başkan Bülent Yılmaz'ın yaptığı konuşma neticesi mevcut yönetimin İsmail Gürses yönetimine destek vermiyeceği sonucunu çıkardım. Yine bölünmeler, yine kutuplaşmalar olacak gibi.

Aslında devam edecekler ise biz varız diye ortaya çıkmalıydılar. Ya da ortaya çıkanlara destek vermeliydiler.

Sakaryasporumuzda başarısız olan yönetici ve Başkanlar, takımdan ayrıldıktan sonra, biz başaramadık, gelenler de başaramasınlar düşünce ve kıskançlığında olmadan, kongreden çıkacak iradeye saygı göstererek yardımcı olmaları gerekmektedir. Yoksa aynı sıkıntıları hep yaşarız.

Netice olarak bugünkü Genel Kurul'a damgasını vuran Süleyman Dişli ve İsmail Gürses yeni oluşumun kendilerinin oluşturacağı liste ile gerçekleşeceğinin mesajını vererek, ekonomideki öncü göstergeler gibi 15 Haziran tarihinde Sakaryasporumuzun yönetimini devralacaklarını hissettirdiler. Yani İsmail Gürses'in, Süleyman Dişli'den güç aldığı net olarak ortaya çıkmıştır.

Süreci daha fazla uzatmadan, yıpranmadan kongreden önce bir basın toplantısı düzenleyerek yönetim listesini, projelerini, kimlerden destek sözleri aldığını açıklaması ile yaşanacak belirsizliğin önüne geçmesi için;

Sayın İsmail Gürses'i basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapmaya davet ediyorum.

Sakaryasporumuz için hayırlısı olacak bir oluşumun 15 Haziranda Genel Kurul iradesi ile gerçerkleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Allah yardımcımız olsun.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım