Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Yolunuz açık olsun
Perşembe, 18 Haziran 2009


         Sakaryaspor’un yeni yönetimi hayırlı olsun. Çalkantılı geçen sürecin ardından İsmail Gürses ve ekibi görevi devraldı.

          Yeni ekipte görev alan herkese başarılar dileyerek beklentilerin büyük olduğunu hatırlatmak istiyorum.

           Gürses başkanlığındaki ekip yedek ve asil ayrımı yapılmaksızın 26 kişi birlikte görev yapacaklarını ilan ettiler seçimin hemen ardından. Her toplantıya birlikte katılıp, ortak karar almak için uğraş vereceklermiş. Umarım söyledikleri gibi olur.

           Yöneticileri geçmişte yaptıklarıyla değerlendirmek ve yargılamak doğru olmaz daha ilk günden. Ancak küçük bir uyarı yapmadan da geçemeyeceğim. Sakaryalılar sizlerin gündemde kalmak için orada olduğunuzu düşünmek istemiyor. Şehrimizin takımına katkıda bulunmak için görev aldığınızı düşünüyor. Ya da düşünmek istiyor. Ne kum ocağı sevdası olanlara ne de unutulmaktan korkanlara kimse bedavadan paye vermeyecektir. Geçmişte vermediği gibi.

           Takımın geleceğine katkı yapanlar daima hatırlanacak. Sizlerin kendinizden çok takımı düşüneceğinizden de şüphe duymuyorum.

           Yeni yönetimin oluşmasıyla birlikte internet sitelerine taraftarların yorumlarıda düşmeye başladı. Herkesin ortak görüşü tesisleşme, kendi çocuklarıyla mücadele ve ardından saha sonuçları yer alıyor.

            Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım. Kimse saha sonuçları iyi olmadığı zaman destek olmuyor. Öyleyse sahada başarılı olacak bir ekip oluşturulmalı. Ardından bizi hedefe götürecek bir teknik adam göreve getirilmeli.

             Nerede kaldı tesisleşme dediğinizi duyar gibiyim. Merak etmeyin alt yapı tesislerini Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli yapacağına söz verdi. Hemde üstüne basa basa ‘sözüm söz’ diyerek olayı pekiştirdi.

              İlçe belediyesi alt yapı tesislerini tamamlarda koca Büyükşehir Belediyesi boş durur mu? Elbette Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu belediyesinin büyüklüğü ve kendi şanına yakışır yeni bir tesis  için ilk kazmayı vuracaktır. Bülent Uygun’un yapacağı ikili görüşmelerde başlatılan tesis projesinin tamamlanmasını sağlar. (Başbakan ile yapacağı görüşmeden bahsediyorum)

               Kimbilir sivil toplum örgütleri göstermelik temsilci vermenin ötesine geçerek maddi ve manevi destek verirler şehirlerinin takımına. Yönetimde olmayan fakat her platformda şehrini ve takımını sevdiğini dillendiren ve sadece eleştiren ulemalar kendileri işin içinde olmadıkları için çomak sokmazlar doğru  giden tekere. Belli mi olur belkide orada olmamalarının fayda getireceğini görürler ve susarlar bu dönem.

               Yönetim futbolcular ve teknik heyeti transfer edip günlük işleri yoluna koyarken belediyelerde tesisleri yapar. Sakaryaspor’da arzulanan başarılarına yenilerini ekler. Bir yandan yeni yıldızlar yetişirken diğer yandan şampiyonluk mücadelesini sürdürür. Tesisleri kulübe yük getirmeden belediyeler yaparken, yönetimin sahada başarılı olacak ekibi kurmaları ve yeniden yapılandırmayı gerçekleştirmeleri zor olmayacaktır.

               Olayın hayal gibi gelen kısmı  bir yana. Aslında olması gereken bu. Umarım belediyeler arası barış, yöneticilerin belediyeler ile olan ikili ilişkileri iyi olur ve ardından yakalanacak birliktelik bizi hedefe götürür.

               İsmail Gürses şehrin büyük  bölümünün desteğini arkasına almış görüntüsü veren bir ekiple yola çıkıyor. Umarım zorluklarla dolu  yolu başarıyla geçer.

               Oluşan yeni yönetime başarılar dilerim. Allah yardımcıları olsun.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım