Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor Kurumsallaşıyor
Cumartesi, 27 Haziran 2009

Bugün, Sakaryaspor Başkanı, Sayın İsmail Gürses ile yaptığım sohbet neticesi edindiğim bilgileri, siz değerli taraftarlarımızla paylaşmayı borç bilerek açıklıyorum.

Daha önce yöneticilik yapmış, Sakaryasporumuzun içini, dışını, sorunlarını tespit eden bir taraftar olarak kendisine doğrudan gelirlerimizi arttıracak öneriler sundum.

Beni saygı ile dinleyen Başkanımız, Kurumsallaşma ve gelirlerimizi arttırma yönündeki çalışmalara, Başkan adaylığını açıklamadan evvel başladığını, yönetimini oluşturduktan ve seçildikten sonra tüm mesaisini bu konu üzerine yoğunlaştırdığını, sportif işleri işinin ehli yöneticilerimize bıraktığını belirtti.

Kulübümüzün en büyük eksikliğinin kurumsallaşamamak olduğunu belirten Başkan, öncelikle profesyonel bir ekip kurmuş.

Ekibin başına büyük bir ihtimalle daha önce Galatasaray'da görev yapmış Sayın Sinan Kalpakçıoğlu gelecek gibi. Kurumsallaşmaya önce profesyonel çalışanlardan başlamış.

Kulübümüzün doğrudan gelirlerine katkıda bulunacak hertürlü pazarlama yapılarak, gelirlerimizi arttıracağımızı bu nedenle, kişilere veya Belediyelere bağımlı kalmaktan kurtulacağımızı belirten başkan,

Maddi imkanları artan Sakaryasporumuzun ''Futbol Şehri'' ünvanına layık tesis ve takımlarına  kavuşacağını,

Sakaryaspor'umuz; altyapısından yetişecek futbolcularıyla, kendi kendine yeten, Türk Milli Takımı'na futbolcu veren takım olacağını belirtti.

Sohbetimiz esnasında profesyonel ekibin yanımızda bulunması nedeniyle de kendileri ile tanışma fırsatı buldum.Üç zarif bayan daha önce Reklam ve Pazarlama konularında çalışmış, Medyamızın içinde görev almış Sakaryalılardan oluşmuş.

Kurumsallaşma ve Gelirlerimizi arttırma konusunda yapılan görüşmelerin yüzde sekseni tamamlanmış. Artık iş icraat kısmına gelmek üzere, büyük bir ihtimalle Eylül ayının başında icraatlar başlıyacak gibi.

Bu tarihi fırsatı değerlendirmeliyiz. Kulübümüzün gelirlerini arttıracak kampanyalara katılarak Sakaryaspor'a güç vermeliyiz. Öncelikle Sakaryaspor armalı lisanslı ürünleri kullanmalıyız. Kulübümüz adıyla anılacak organizasyonlara katılmalıyız.

Sakaryamızda yaşayan herkes öncelikle Sakaryaspor'umuzu birinci ve tek sevdalısı olduğu takımı olarak kabul etmelidir. Diğer şehirlerde yaşayan vatandaşlarımızın da desteğiyle gurur duyacağımız, göğsümüzü gere gere 'Sakaryasporluyum' diyebileceğimiz takımımızın oluşmasına katkıda bulunarak taraftarlık görevimizi yerine getirmeliyiz.

Sohbet esnasında Sayın Başkan tüm Sakaryalıların gelirlerimiz arttıracak projelerini paylaşmaya hazır olduğunu ve bu eylemi tüm şehir olarak birlikte gerçekleştireceğimizi söyleyerek ekip ruhuna inandığını ortaya serdi.

Sohbet sonunda geleceğe dair umutlarım arttı ve hayalimizdeki kurumsallaşmış Sakaryaspor'a kavuşacağız düşüncesi ile içim sevinçle doldu ve icraat kısmında başarılı olurlar diye dua ettim.

İnşallah, tüm şehir halkı olarak,  Sakaryasporumuza sahip çıkıp, taşın altına elimizi sokmalıyız.

Bu arada Başkanımızı uyarmadan geçemiyeceğim. Sakarya radikal bir şehirdir. Bu anlamda önünüze engeller çıkabilir, mücadele ederek pes etmeden kararlılıkla stratejilerini uygulamalılar. Kulübümüz borç yüküyle dolu iken, hem sportif başarı, hem de Kurumsallaşarak gelirleri arttırma çalışmalarının neticesi, tamamen sahada alınacak sportif başarılara bağlıdır. Eğer sportif başarı gelmez ise Sakaryasporumuza kimse ilgi göstermez. Bu şehir sabırsız ve hemen başarıyı isteyen bir düşünceye sahiptir

Bu anlamda çok zor gibi gözüken yeniden yapılanma süreci için öncelikle Başkan ve ekibine sabır, Sakaryaspor sevenlerine ise yapılan çalışmalara destek vermelerini temenni ediyorum.Yoksa bu eylemin başarılı olma şansı ortadan kalkar.

Galatasaray'ın başına geçtiğinde 5.000 kuruma borcu olan kulübün tüm borçlarını kapatan, 80 trilyon krediye imza atarak kefil olan Özhan Canaydın bile sportif başarı elde edemeyince Başkanlığı bırakmak zorunda kaldı. Malesef Türkiye'de kulüpler uzun vadeli planlamalar yaparak, kalıcı hocalar ve takımlar ile mücadele edemediklerinden sürekli  başarıları yakalıyamıyorlar. Aslında kurumsallık devamlılıktır.

Daha sonra Futbol Şube sorumlumuz, Sayın Yavuz Köprülüoğlu'nu telefonla aradım.Özellikle Teknik ekip ile ilgili gelişmeleri birinci ağızdan öğrenmek istedim.

Bana söylediklerinden, kimsenin itiraz edemeyeceği, herkes tarafından kabul görecek hoca ile bir iki güne kadar anlaşacakları müjdesini verdi. Transferlerimizde öncelik Sakaryaspor formasını giymek isteyen futbolculara vereceklerini ve mevcutlardan bu düşüncede olanlar ile anlaşacaklarını söyledi. Profesyonel futbol takımına amatörce mücadele edecek futbolcular transfer ederek, inşallah şampiyon olacak kadroyu oluşturacaklarını söyledi.

Bu anlamda biraz daha sabır göstererek medyasıyla, taraftarlarıyla yöneticilerimize zaman tanımalıyız diye düşünüyorum.

Gerek Başkan İsmail Gürses, gerekse Futbol Şube sorumlumuz Yavuz Köprülüoğlu ile yaptığım görüşmelerimde onlara olan inancım arttı. İnşallah özlediğimiz Sakaryasporumuza kavuşacağımız günler yakındır. Yüce mevlam mahçup etmesin.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 30-06-2009 17:13
sabırla bekliyoruz :(
Yazar bizonnn (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım