Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kimi bekliyoruz?
Perşembe, 02 Temmuz 2009

Kimi bekliyoruz? (30.06.2009)

     Kongrenin ertelenmesinin yanlış olduğunu  dile getirdiğimde anında cevap gelmişti. Güya yönetimin herşeyi hazır sadece yönetime dahil olacak yeni isimler konusunda vakte ihtiyaçları vardı.

       Geçen zaman gerçekleri ortaya çıkardı. Yönetim sadece kamuoyunu oyalamak adına söylenecek sözleri hazır tutmuş ancak icraata geçirme kısmını unutmuşlardı. Transferlerinin bile hazır olduğunu ifade eden yönetimin aslında hocası bile belli değilmiş.

         Takımın hocasının kim olacağı hala netleşmedi. Hergün fal bakıyoruz. Hikmet Sevim mi, Şaban Yıldırım mı? Diye. Oysa planlı bir yönetimde hoca sorunu çoktan çözülmüş gündem yapılacak oyuncu transferlerin olmalıydı.

         Yönetim pek dillendirmesede enkazı kaldırıp yeni bina dikmeleri zor görünüyor. Keyfi davranılarak gönderilen oyuncuların alacaklarının toplamı ortalıkta konuşulan rakamların çok çok fazlası.  Mesela çok para kazanmayı hayalettiğimiz Martinez’e şimdi 320 bin dolar borçluyuz. Kurtarıcılar anlaşarak sözleşmesini fesih ettiklerini duyurmuşlardı. Oysa keyfiyetten genç kaleciyi kovmuşlar. Ceremesini her zaman olduğu gibi yine Sakaryaspor çekecek.

        Yeni yönetimden hoca ve flaş transfer bekleyen kamuoyu yakın zamanda sızlanma seslerinin yükseldiğini görecek.

         Şartlar ne olursa olsun daha fazla gecikmeye tahammül edilemez. İsmail Gürses  ve ekibi durumu tam ve net oarak görerek aldı. Yaşanan veya yaşanacak bir iki sürpriz olmazsa olmazları ertelememeli. Gürses ve ekibi kısa zamanda hoca konusunu çözerek işe başlamalı.

         Hocanın bulunması ve ardından başlayacak transfer görüşmeleriylede epey zaman harcanacağı düşünülürse hazırlık maçı oynamadan takım lige girmek zorunda kalır. Futbolu bilen yöneticiler hazırlık maçı oynamadan lige girecek takımla bize şampiyonluk sözü veremezler.

          Ama yok yok o zamanda bir yürüyüş yapar ve ‘şampiyonluğa gidiyoruz’ dersiniz.  Siyasetten gelen isimlerin çokluğu bu numarayıda yaparsa şaşırmam.

          Sakaryaspor’u seven herkesin ortak derdi aynı. Hedefe koşacak bir takım ve hedefe giden takımı doğru yönlendirecek bir hoca.

           Sanırım yönetimin birinci önceliği hoca konusunu çözmek olacaktır. Bu konuyu çözmek için nasıl bir yol izleyecekleriyle ilgilenmiyorum.  İster yazı tura atsınlar ister papatya falı baksınlar. Ama kendileriyle uyumlu çalışacak bir ismi göreve getirsinler. Naçizane tavsiyem… Sezon içinde yine para sıkıntısı yaşanacak. Dolayısıyla parayı ikinci planda görecek bir isim ile anlaşma imzalasınlar.

           İsmail Gürses ve ekibi eğer birilerinden gelecek senaryoyu sahneye koyacaklarsa bilelim.

          Sakaryaspor’un hocasının kim olacağına yönetim karar veremiyorsa, neyi ve kimi beklediğimiz açıklansın. Yoksa yöneticiler işi sıraya dökecek ve her hafta birisini teknik adam olarak kulübede mi göreceğiz?

          Son çare olarak bir GSM şirketi ile anlaşmayı öneriyorum. Herkes kısa mesajla kafasındaki ismi bildirsin. Bu sayede kulübe para girdiside sağlamış oluruz. En çok oyu alan takımın hocası olsun. Hem cemaatleride kırmamış oluruz.

Ne dersiniz?

         

 


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım