Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
TRANSFERLER VE EYLEM PLANLARI..
Cumartesi, 11 Temmuz 2009

Tarihindeki en kötü sportif başarısızlığını ve maddi olarak da en zor günlerini yaşayan Sakaryaspor'umuzun yeni yönetimi eylemlerine başladı.

Geleceğin takımını oluşturabilecek transferler ve sorunlu dosyaların çözümü ile ilgili çalışmalar ön planda.

Sportif başarıyı yakalıyacak genç, dinamik ve tecrübelilerin bir arada olduğu yeni bir takım oluşturma düşüncesiyle işe başlayan transfer komitesi 10.07.2009 tarihinde dört futbolcuya imza attırdı.Şimdi bu futbolcuları analiz edelim.

Özgür Sürekçi; Sakaryaspor PAF takımından Sarıyer'e giden, daha sonra da bu yıl Darıca Gençlerbirliğinde oynayan kendi altyapımızdan yetişen futbolcumuzdur.22 yaşında olan futbolcumuz ortasaha ve santrafor mevkiinde oynamaktadır.Kendisini geliştiren ve efendiliği ile ön planda olan futbolcumuz inşallah takımımıza katkı sağlayacaktır.

Mahmut Acar; İstanbulsporda yetişmiş, bu yıl Malatyasporda oynayan 26 yaşında ve sağ bek mevkiinde görev yapacak futbolcudur. Kendisi ile ilgili yaptığım araştırmalarda iyi futbolcu olduğu referansını aldım.

Güven Güneri; Manisasporda lisanslı, bu yıl Maltepesporda oynamış olan, 22 yaşındaki futbolcumuz, ortasahanın sağ ve solunda veya forvet arkası oynayabilen çok yönlü teknik ve süratli futbolcudur.Fenerbahçe altyapısından yetişmiştir.

Erol Tırpan; Geçen yıl devre arasında transfer edilen, tecrübeli, Sakaryalı kalecimizdir.

Holllanda'ya giden  transfer komitesi başkanı Yavuz Köprülüoğlu, yaptığı temaslardan iki gurbetçi futbolcuyu beğendiğini, Fanatik Gazetesinin Sakaryalı yazarı Oğuz Dizer ağabeyimizin katkılarıyla Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile çok verimli görüşmelerde bulunduğunu söyledi.

Sakaryasporumuzda oynamak için geleceği olan bir çok futbolcunun menecerlerinin talepte bulunduğu duyumlarını almaktayım.Sakaryaspor'umuz her nekadar 2.lig B gurubunda mücadele edecek olsa da, yinede Türk futbolunun marka takımlarındandır.Bu anlamda maddi külfeti az fakat ileride hem faydalanacağımız, hemde satıp para kazanacağımız futbolcular transfer edilmeli, paraya değil, formaya odaklanan amatör ruhlu, mücadeleci, sıkışınca TFF'ye müracaat etmiyecek istikbal bekleyen futbolculardan oluşacak yeni Sakaryaspor tesis edilmelidir.

Yaptığım görüşmeler neticesi transfer komitemiz stratejisini bu düşünce üzerine bina etmiş olduklarını, sabırla  takımımızı başarıya ulaştıracak futbolcu tercihlerine odaklandıklarını  tesbit ettim.

Yapılan futbolcu seçmelerinden bu yıl takımımızda oynayabilecek futbolcunun bulunamadığını, ancak bazı yetenekli futbolcuların tesbit edildiğini öğrendim.Bunların 3.ligte oynayarak tecrübe sahibi olmalarını sağlayarak takip edilmeleri yerinde olacaktır.

Başkan İsmail Gürses;Yeniden yapılanma dönemini başlattıklarını, doğrudan gelirlerimizi arttıracak ve kurumsallaşmayı tesis edecek çalışmaların devam ettiğini,TFF'deki Futbolcu alacakları ile ilgili dosyaların çözümü için görüşmelere başladıklarını belirtti.

Sakaryaspor'umuzun yıllardır biriken sorunlarının hemen giderilmesi kolay değil.Bu anlamda sabırla, tüm şehir olarak sorunlarımızın giderilmesine katkıda bulunarak yardımcı olmalıyız.

İlk önce; sezon açılışı öncesi transferlerimizin büyük bir kısmını tamamlayarak, sezon öncesi kampının veriminden futbolcuları faydalandırmalıyız.Problemli dosyalar da halledilerek, futbolcu lisansları da çıkarıldığında, en büyük problemin çözülmesiyle Sakaryaspor'umuz taraftarlarının önüne çıkabilecektir.

Pazartesi gününden itibaren Kombine kartlarının satışı çalışmaları başlayacaktır.Taraftarlarımızın ilgisi ile kulübümüze maddi kaynak yaratacak olan bu ürünümüzün satışından gelecek kaynak yaraya melhem olacaktır.

Bu yıl kenetlenme yılıdır.Eğer bütünlük sağlanamaz ve yönetimin şevki kırılırsa, sorunları ile başbaşa kalacak olan Sakaryaspor'umuz, zor günler yaşayacaktır.

Bu anlamda, şehrimizin tüm unsurlarına kapısını açan, her talebe saygı ile yaklaşan Başkan ve yönetime destek vermeliyiz.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım