Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Hocaya teslim olmayın, yanarsınız!
Perşembe, 13 Ağustos 2009

Sakaryasporumuzda alt yapımızdan gelen futbolcularımıza yıllardır üvey evlat muamelesi yapılmış, dışarıdan gelen futbolculara yüksek rakamlar verilmiş, paralarını alamayınca bu futbolcular TFF'ye müracaat ederek, takımımızı yalnız bırakarak, şehri terketmişlerdir.

Bugünkü tabloda TFF'deki dosyaların paraları ödenemediğinden sıkıntı yaşanmaktadır.Görüyorumki aynı devran dönüyor.Geçmişten ders alınmamış.

Şimdi; Anadolu kulüplerinde Teknik Direktörlerine teslim olan kulüplerin geldiği iflasın nedenlerinden bahsedeceğim.

Sakaryasporumuz Türkiye'de 'Futbol Şehri' olarak anılan Sakarya'nın takımıdır. Son 25 yılda Türk Milli Takımlarında sayısız, Sakarya kökenli futbolcuların varlığı herkesce bilinmektedir. Ama acı gerçek şu; futbolcular Sakaryaspor'da oynarken değilde, başka takımlara gittikten sonra milli olmuşlardır. Bunun nedeni;

-Sakaryasporumuzu çalıştırmaya gelen Teknik Direktörler futbolcu tarlasının en iyi ürünlerini, ilişkilerinin iyi olduğu İstanbul Kulüplerine peşkeş çekmiş, bunlar daha olmamış 'Başka takıma kiralık verelim' diyerek gençlerimize formayı vermemişlerdir. Pişsin diye verdikleri takımlarda parlayan Sakaryalı futbolcular İstanbul takımlarına transfer olarak piştikleri takımların kasalarını doldurmuşlardır. Sakaryaspor ise sadece yetiştirme parası almıştır.

-Teknik Direktörler; Kendilerinin iyi ilişkilerde bulunduğu futbolcuları transfer ettirerek kulübümüzü borç batağına saplamış ve kendi ceplerini doldurmuşlardır.

-Yöneticilere sesleniyorum, hemen şampiyon olma ihtirasından vazgeçiniz. Bu zaafınızdan faydalanan Teknik Direktörler sizi kullanırlar ve kulübü borç sarmalına sokarak ayrılırlar.

-Zaten ekonomik sıkıntımız var iken, halen daha iki dönem kamp boyunca ismi duyulmamış, bizim çocuklarımızdan daha iyi olmayan bir sürü futbolcu denenmiş ve gençlerimizin sezon başı hazırlıklar öncesi moralleri bozulmuştur.

-Artık bu duruma bir son veriniz. Üçüncü dönem kampında tamamen Sakaryalı futbolcular ile az da olsa kalan zamanımızı iyi değerlendirmeliyiz.

-Kesinlikle Sakaryalı hiç bir futbolcuyu pişsin diye başka takımlara göndermemeliyiz. Israrla takımı Sakaryalı gençlerden kurarak gerekirse bir sezon geç şampiyon olmalıyız.

-Çekirdek takımımızın olmaması, her sene yeni kadronun kurulması, sezon ortasında futbolcuların gönderilmesi nedeniyle kasamız boşalmış, deniz bitmiştir .

-Özcan Hoca'yla konuşup gerekirse kendisiyle çalışılmamalı, Sakarya'yı daha iyi tanıyan Sadun Hoşbay ve Soner hoca ikilisine takım teslim edilmelidir.

-Eğer takımımız Sakaryalı futbolculardan oluşursa tribünler dolar, şehrimizin Sakaryasporumuza olan katkısı artar.

-Artık sezon ortasında 'paramı alamadım' diye şehri terkedecek futbolculardan oluşan takım istemiyoruz.

-Kurtuluş savaşını yerel kadromuz ile yapabiliriz.

-Başkan İsmail Gürses'e sesleniyorum!!

Teknik Direktörüne teslim olma, bir an evvel şampiyon olma isteğinden vazgeç, zaten Sakaryalı futbolcular bu takımda tekmeye kafa atarak mücadele ederler ve özlenen başarıyı getirirler.

Lütfen Radikal karar alın, yoksa Eylül'de ödeyemeyeceğiniz futbolcu peşinatları yüzünden, Süper Gençlerdeki evlatlarımıza muhtaç kaldığınızda iş işten geçmiş olacak. Bugünden evlatlarımıza sahip çıkınız.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım