Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
İşleri zor
Cumartesi, 15 Ağustos 2009

Sakaryaspor hiç hak etmediği bir ligde mücadele edecek. Öyle ya da böyle görevde bulunan yönetimin işi gerçekten çok zor olacak. O kadar çok sorunla mücadele edecekler ki Allah kolaylık versin.

Geçen sezon keyfi davranılarak gönderilen oyunculara boyun eğerek girecekler lige. Hiç konuşmadıkları insanlara ‘bize acıyın’ diyecekler. Demek zorundalar. Aksi takdirde yeni oyunculara lisans çıkartamayacaklar. Bu sorun bile yönetimin mücadele etmesi gereken diğer sorunlarının yanında çok küçük kalıyor.

Yönetimin bir diğer sorunu kaynak bulmak olacak. Söz veren ‘destek olacağız’ diyen siyasetçiyi araki bulasın. Bunun çözümü pamuk eller cebe ile aşılmak zorunda.

Sırası değil ama yine hatırlatmak isterim. Baksanıza tesis için söz veren belediye başkanımız hala ortalarda yok. Siyaset dişlisinin arasında kaybolup gitti bizim alt yapı tesisleri. Süleyman Dişli verdiği sözü neden tutamadığını kamuoyuyla paylaşmalı veya ‘söz verdim ama tutamıyorum arkadaş’ demeli.

Mevcut yönetim için bu sorunda öyle büyük bir zorluk teşkil etmeyecek kanımca. Kendi içlerindeki ‘benlik’ yarışı bile para sorununu gölgede bırakacak cinsten olacak görünüyor. Taraftarın geçen sezon aldırdığı sinirleri yeniden vücutlarına takılmış anlaşılan. Belki en büyük sorundan önce bu biraz canlarını sıkabilir yöneticilerin. Bu sorunu aşmak için sahada alınacak skorlar kendilerine yardımcı olacaktır. Saha skorları bile bazen tepkiye engel olamıyor.

Sakaryaspor Yönemini yeni sezonda bekleyen en büyük sorun kesinlikle Divan Başkanı ile yaşayacakları çekişme olacak. Sabri Küçük yönetimi yönetememenin verdiği sıkıntıyla sıkça yazılı açıklama yapacaktır. Hem de herkesten çok bilen edası ve tavrıyla. Takımı küme düşürürken veya satarken kendine destek verenleri arkasına alarak bol keseden atıp tutacaktır.

Nereden çıktı bu demeyin. Sabri Küçük kesinlikle kendi isteği dışında oluşan yönetime nefes aldırmayacak hepiniz göreceksiniz.

Geleceği görmek veya kehanette bulunmak bir gibi meziyetim yok. Ama geçmişte yapılanlara bakarak yönetim divan başkanı çekişmesinin can sıkacağını söylemek için özel meziyetede gerek yok.

Yönetim bu konuda şimdiden çok şikayetçi. Beyler durun sakin olun. Daha yeni başladı küçük çarpışmalar. Aklınız neredeydi seçim yapılırken demek isterdim yönetime ama Sabri Küçük kızar 'sana mı kaldı yönetime akıl vermek' diye. Allah korusun destekçilerini harekete geçirir. İşi gücü bırakıp Küçük ve yandaşlarının attıkları çamurları temizlemekle uğraşırım.

Neyse konuyu fazla uzatmadan Sakaryaspor’a dönelim. Hiç hak etmediği bir ligde birilerinin ego tatmini sayesinde mücadele edecek ekibimizin işi çok zor olacak. Takımda forma giyecek oyuncular büyük bir devi yeniden uyandırmak gibi bir misyonla sahaya çıkacak.

Yeni sezon; yönetiminden, taraftarına, gazete sayfalarından halkı bilgilendirmekle uğraşan meslektaşlarımın ve hatta bütün şehrin işi çok zor. Hep birlikte hareket edilirse zorlukların üstesinden gelmek kolay olacaktır.

 


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım