Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryasporumuz çaresizlik içinde!
Çarşamba, 19 Ağustos 2009

Dün kulübümüzden gelen telefon daveti nedeniyle katıldığım, Sakarya Polis Evi'nde düzenlenen kokteyl'den yansımaları sizler ile paylaşacağım.

Sayın Valimiz'in desteği ve Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses'in talebi ile düzenlenen kokteyl saat 19.00'da başladı.

Kokteyl'e şehrimizin altı Milletvekilinden sadece ikisi Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik, sivil toplum örgüt başkanları, Emniyet müdürümüz, Jandarma Alay Komutanı, eski Başkanlardan İbrahim Müftüoğlu ve Recep Hacıeyüpoğlu, eski yöneticilerden Ali Kayabaşoğlu, Ferit Şahin, fevzi Kılıç, Rahmi Şengül, İsmail Yenice, Fanatik Gazetesi Sakaryalı yazarı Oğuz Dizer ve on beş yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sakaryamızın en sosyal kişiliği Sefer Beyenal'ın sunumu ile mikrofon Başkan İsmail Gürses'e verildi.

Başkan konuşmasında;

- Sakaryaspor'umuzun şeffaf blançosunu açıkladı.Üç mali müşavir'in yaptığı denetim neticesi toplam borcumuzun 22.175.000.-TL olduğunu, 11.500.000.,TL'nin vergi ve sigorta pirimi borcu olduğunu,

-Diğer borçların 5.500.000._TL'sinin TFF ihtilaf dosyalarından dolayı eski futbolcu ve teknik direktörlere bulunduğunu, kalanın ise diğer borçlar kaleminde yer aldığını belirtti.

-Bu yılki bütçenin 8.500.000.-TL olarak belirlendiğini, fakat gelir kalemlerinde sadece 2.500.000.-tl'nin ön görüldüğünü, İddia ve Spor Toto alacaklarımızın hacizli bulunduğunu belirtti.

-En vahim olan ise Sakaryaspor A.Ş.'nin sermayesinin 3/2'sini kaybettiğini yani iflas ettiğini, İtalyada Froentina, Türkiyede Göztepe, Zonguldak, Aydınspor kulüplerinin amatörlüğe dönerek sadece İtalyan takımı ve Göztepe'nin taraftarlarının destekleriyle yeniden dirilerek futbol sahnesine döndüğünü belirtti.

-Aynı akıbet Sakaryaspor'umuzu da bekliyor.Eğer 27 Ağustos'a kadar 1.000.000.-TL para bulunamaz ise Futbolcu lisanları onaylanamıyacak ve sahaya eldeki mevcut gençler ile çıkılacak.

Bu nedenle bu akşamki kokteyle davet edilen 680 işadamı ve sanayiciden sadece 60'nın katılımı Başkanımız İsmail Gürses'i çok üzmüş ve umduğunu bulamamanın üzüntüsüyle sitemlerini belirtmiştir.

Daha sonra mikrafon'u alan sayın Valimiz Hüseyin Atak;

-Taşın altına herkesin elini koyacağını umduğunu, şehrimizin en büyük sosyal olgusu ve moral kaynağı olan Sakaryaspor'umuzun kötü günlerinden tüm Sakarya'nın desteği ile kurtulabileceğini belirtti.

-Daha sonra söz alan Milletvekili Recep Yıldırım ise;

- Sakaryaspor'un borcunun bu akşamki kadar yüksek miktarda olduğunu şimdi öğrendiğini, doğrudan gelirlerimizin arttırılarak kulübümüzün taşıma suyla değirmen döndüremiyeceğini belirtti.

Daha sonra mikrofonu alan eski futbolcumuz Dursun Ali Yıldız,

- Milletvekillerine dönerek ben üç aylık maaşımı Sakaryaspor'umuza verdim, siz sadece laf üretiyorsunuz, sizde bari bir aylık maaşınızı verin, arkamızda durmayın önümüze geçin, abiliğinizi yapın kardeşler yolunuzu takip etsin dedi.

-Daha sonra Oğuz Dizer ağabeyimiz mikrofonu aldı ve;

Bundan iki sene evvel böyle bir toplantıda kulübümüzün borç batağına saplanacağını, inşallah daha başka borçlar ile karşılamamaları temennisinde bulundu.Ankara'dan TFF genel sekreteri Lütfü Arıboğan ve Sakaryalı yönetim kurulu üyesi Tuncay Karartı ile yaptığı görüşmelerden Sakaryaspor'umuza 200.000.-TL maddi yardım çıkarttığını, böyle taşıma suyla değirmenin dönemiyeceğini, altı milletvekili olan Sakaryanın doğrudan gelirlerini arttıracak yatırım projelerini Valisiyle, B.şehir Belediye ve diğer Başkanlarıyla üretilerek maddi sıkıntıların ortadan kalkacağını söyledi.

-Mikrofonu alan Milletvekili Recep Yıldırım kendilerine teşekkür edilmesini bekler iken eleştiri yapılmasından alındığını, bana siz akıl veremezsiniz diyerek sinirlendiğini gördüm.
Ayrıca kendini tekzip ederek, ben halkın Yüzde ellisinin oyuyla seçildim bana kimse akıl veremez dedi.Oğuz Dizer kendisine biz size akıl vermiyoruz, sadece talepte bulunuyoruz diye cevap verdi.

Tansiyon yükseldi ve sunucu Sefer Beyanal mikrofonu eski Başkanlardan İbrahim Müftüoğluna verdi.Sakaryaspor Başkanı olduğu gün haciz memurlarıyla karşılaştığı eski başkanlık anısını anlattı ve 100.000.-TL bağışta bulunacağını belirtti.

Daha sonra yönetim kurulu üyesi Kırkpınar ağası Seyfettin Selim bey borcumuzun miktarının çok büyük olduğunu, bu nedenle herkesin paylaşımda bulunarak katkısıyla ortadan kalkacağını, p.tesi günü en az 150.000.-TL vereceğini beyan etti.

-Sefer beyenal ise 500.-TL bağışta bulunacağını, keşke bir bavul param olsa da Sakaryaspor'umuza harcasam diyerek para sahiplerine mesaj verdi.

-Daha sonra Basın Sözcüsü Halit Evin söz aldı.

- Sakaryaspor'u Başkan ile ben sırtladık, ancak üç çuvalı kaldırabiliyoruz ama çuvallar ağır acilen bize yardım ediniz diye heyecanla seslendi ve cep telefonunu vererek bağışta bulunmak isteyenlerin aramalarını istedi.

Daha sonra toplantı sona erdi.Merdivenlerden inerken yanımda bulunan İsmail Yenice ve Yavuz Köprülüoğlu'na Selahattin Aydın Zamanındaki borçsuz Sakarya'nın kıymeti bilinmedi ve DÜZCE'li Başkan istemiyoruz diye tribünlerden yapılan tezahüratların tepkisiyle başkanlığı bırakan Selahattin Aydın'ın aslında Sakaryaspor'umuzu çok iyi yönettiğini söyledim.

Vakit çok geç olmadan şehrimizin bari bu zor zamanda başkan ve yönetime yardımcı olmalarını diliyorum.

Yeşil Siyah sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 21-08-2009 10:17
saptırma-saptıttırma...
selahattin aydın;ankarada yapılan T.F.F.Kogresi'nde kendisine yapılan baskılara karşılık bir tepki olarak başkanlığı bırakmıştır.gerçekleri saptırmayalım,saptıranları uyaralım.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım