Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sezonu açtık, ama nasıl?
Pazartesi, 24 Ağustos 2009

Sakaryaspor'umuz 2009/2010 yılı futbol sezonunda mücadele edeceği 2.lig B kategorisindeki sezonun açılışını kardeş takım Göztepespor ile yaptı. Maç dostça başladı, dostça bitti. Skor 1-1.

Yıllardır birbirlerinin maçlarında destek veren, taraftar sitelerinde kardeşlik, birlik beraberlik ve dostluk duygularıyla birbrilerinin iyi ve kötü günlerini paylaşan Tatangalar ve Göz Göz'lü kardeşlerimiz;

Tribünlerde yaptıkları show'lar ile taraftar kültürlerinin ne kadar yüksek olduğunu ortaya serdiler. Tribünlerdeki bu güzel hava umarım sahamızda yapacağımız rakip taraftarları ile de devam eder. Çünkü Sakaryaspor'umuzun kıt bütçesi taraftarlarmızın neden olacağı ağır cezaları ödeyemiyecek durumda. Bu nedenle bu yıl özellikle taraftarlarımız bu konuda hassas olmalılardır.


Sakaryaspor'umuz sahaya; Vedat, Engin, Şaban, Volkan Başyurt, Dede, Hakan, Koray, Raşit, Volkan Şahinel, Mustafa sevgi, Tayfur Emre Yılmaz on biri ile başladı.

Takımımızın iki santraforu Volkan Şahinel ve Tayfur Emre Yılmaz aşırı kilolu ve hantal görüntüleri ile umut vermediler. Tüm pozisyonlarda ağır kaldılar. Bu nedenle acilen bu mevkiye iki golcü transferi şart.

Defansta oynayan Dede Çelik ve Engin Aktürk gibi futbolculardan daha iyileri bizim süper takımımızda var. Yazık Futbol Şehri Sakaryamıza bu tür futbolcular transfer edilmiş. Zaten Maddi sorun yaşıyoruz, bari futbolcu transferlerinde iktisatlı olalım. İlk Yarıdaki kadroda  alt yapıdan gelen futbolcumuz Şaban Özel vardı. Bence takımın en iyi futbolcusuydu. Serbest vuruşları neden Şaban'a attırmıyorlar şaşırdım. Raket gibi sol ayağı var. Bence Özcan Hoca, Şabanın özelliklerini tam olarak bilmiyor.

Mustafa Sevgi'yi isteksiz buldum.

Kaptan Volkan Başyurt elinden gelen mücadeleyi verdi, defanstaki açıkları kapamaya çalıştı ve kendisini beğendim.

Orta sahada oynayan; Koray ve Raşit Sevindir, kıvrak ve çabuk futbolcular. Nitekim maçın 40. dakikasında Koray 25 metreden attığı aşırtma şut ile güzel bir gol attı.

İlk yarıda sahada yer alan kadrodan takımda oynayabilecek altı futbolcu gözüme girdi. Kaleci Vedat, Şaban, Volkan Başyurt, Koray, Raşit, Mustafa Sevgi. Bunlar iskelet olurlar.

İkinci yarıya aynı kadro ile başlayan takımımız maçın 60.dakikasından itibaren sırayla oyuna; Levent, Zafer, Kerem, Nedim, Mesut, Mahmut Hanefi girdiler.

Maçın 87.Dakikasında Göztepenin golü geldi, skor 1-1 oldu.

Genel kadrodaki futbolcular listesinde ilk önce takımda kaç tane alt yapımızdan gelen futbolcumuz var diye baktım. Görkem, Kerem, Salih, Şaban, Aytaç Ak ile Mahmut Hanefi ile birlikte altı Sakaryalı futbolcu olması açıkcası beni üzdü.Hem paramız yok, hemde kendi Altyapımızdan yetişen futbolcuları pişsin diye başka takımlara kiralamışız. Onların yerine gelenler onlardan iyi olsa canım Yanmaz.



''FUTBOL ŞEHRİ'' Sakaryamızdan yetişen futbolculardan oluşan Sakaryaspor benim özlediğim Sakaryaspor olacaktır.

Eğer iki iyi golcü alınamaz ise Play-Of ligine kalamayız.

Şimdi 27 Ağustos'u heyecan ile bekliyorum.Çünkü TFF'deki dosyalara yeterli parayı yatıramaz isek, bu hafta Bank asya Ligindeki Kartalspor, Kocaelispor takımları gibi sahaya genç takım takviyeli çıkmak zorunda kalırız. İnşallah problemleri çözülmüş halde lig başlayacak Sakarasporumuz'a kavuşuruz.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,
 


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım