Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Acilen neler yapılmalı?
Pazartesi, 31 Ağustos 2009

Sakaryasporumuz;  tamamının alt yapımızdan yetiştiği gençleri ve geçen yıl kadromuzda yer alan dört futbolcusu ile gittiği Kütahya Tavşanlı Linyitspor deplasmanından 0-0'lık sonuçla bir puan alarak döndü.

 
Genelde takımımızın farklı yenilgi alacağını düşünenlerin beklentileri boşa çıktı. Direkten dönen top gol olsa belkide daha büyük bir süpriz gerçekleşecekti.
 
Şimdi Başkan ve yönetim akıllanmalı ve aşağıda yazacaklarımı acilen uygulamaya koymalıdır.
 
  - Sakaryaspor'umuzda şu anda Teknik Direktör'ümüzün Sadun Hoşbay olduğunu, yardımcısı Soner Hoca ile yola devam edileceğini açıklıyarak, Özcan Kızıltan ile kulübümüzün ilişkisinin kesilmesini sağlamalılardır. Sadun Hoca hem Özcan hocadan daha tecrübeli, hemde UEFA lisanslı teknik direktördür.Bence Sakaryanın yetiştirdiği en büyük hocalardan biri olmaya aday Soner Hocamız ile Sadun Hocamız bu yıl kendilerine destek verilirse çok başarılı olacaklarına inanıyorum.
 
Neden Özcan Hoca ile ilişiğimiz kesilmeli?
 
-Çünkü; Özcan Hocanın inanmadığı futbolcular ile yola devam edeceğiz. Bu nedenle sahada mücadele edecek futbolcularımıza Özcan Hocanın vereceği ne moral, ne motivasyon ne de taktik katkı etkili olamaz.
 
-Süper gençlerimizden dört gencimizi daha A takım'a alıp profosyonel yaparak takımımızı eksik kadrolu takım damgasından kurtarmalıyız.Antremanlardaki maçlarımızı Süper gençler ile yaparak bir bütün olmalı aynı taktik anlayışını takımlarımıza yerleştirerek kim oynarsa oynasın hazır olmalarını sağlamalıyız.
 
-Nasıl olsa TFF'ye para yatıramıyoruz, elde kalacak olan paralar ile mevcut takımımızı motive ederek yola devam etmeliyiz.Bu arada borçlarımızı uzun vadeye yayarak ödemeye çalışmalıyız.Sakaryaspor kulübünün yeniden dirilişi için hem bir fırsat, hemde mevlamın lütfü ile mecburen uygulamaya koyduğumuz yeniden yapılanmaya cesaret ile devam etmeliyiz.Bu takım acaba başarısız olursa korkusunu yaşamadan futbolcularımıza  mevcut yönetimi ile tüm şehir olarak sahip çıkmalı, Futbolcularımızın hatalarını değil, iyi yönlerini ön plana çıkararak yaratıcılıklarını ortaya sermelerini sağlamalıyız.
 
''İnsanları iyi şeyler yaptığı zaman takdir ederseniz, size iş üretirler'' İnsan Kaynakları yönetimindeki, başarılı olmanın birinci kuralını uygulamalıyız.
 
-Bundan böyle Sakaryaspor yönetimi olarak kimseden maddi yardım istemeden sadece Tesis yapımı için aynı Rize'de kurulan müteahhitler birliği  gibi, Sakaryasporumuzun  Alt Yapı tesislerinin yapımı için Sakarya Valiliğin koordinasyonu ile ilimizde iş yapan müteahhitlerden yardım almalıyız.Ayrıca yerel yönetimlerden malzeme ve araç gereksimi sağlanarak tesis yapımı işini bir an evvel sonuçlandırmalıyız.
 
Yapılacak olan Alt Yapı tesisilerinde açılacak olan Futbol Okulu gelirleri ile heryıl Sakaryaspor'umuza önemli gelir kaynağı yaratılacaktır.
 
Sabırla ve moralle her olumlu veya olumsuz neticelere aldırmadan istikrar ile yola devam etmemiz halinde oluşacak kazanımlarımız şunlar olacaktır;
 
-İlk defa çoğunluğunun kendi alt yapımızdan yetiştiği futbolcularımızın oluşturduğu, teknik heyetin yerli olduğu takımımız olacaktır. 
 
-Ekonomik açıdan düşük maliyetli takımız kulübümüzün TFF'deki dosyalarının azalmasına katkıda bulunacaktır. Neden? Çünkü paralarını ödeyemeyeceğimiz yeni transferler de sezon ortası kaçmanın yollarından biri olan TFF'ye müracaat edeceklerdi.
 
-ilk defa bir yıl bir arada oynamış çekirdek kadroya sahip olacak ve geleceğin takımını bu takım üzerine bina ederek, işe doğru yerden başlamış olacağız. 
 
Sabırla, sevgiyle herkesi kucaklıyarak, eleştirileri hazmederek yapılacak uygulamalar zamanla destek kazanacaktir. Sizin başarılı olmanızı istemeyenler var ise onlara teşekkür edin, çünkü sizleri en iyi motive decek olan onlardır.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım