Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
MEVCUDA SAHİP ÇIKMALIYIZ.!!
Pazartesi, 07 Eylül 2009

Sakaryaspor'umuz 16 futbolcusuyla sahaya çıktığı maçta Bozüyükspor'a 1-2 yenildi. Maçın gollerini (18.dakikada Vedat, 39.dakikada Serkan Bozüyükspor adına),( 47.dakikada ise Sakaryaspor'umuz adına Mustafa Sevgi) kaydettiler.

Maça sağlı sollu ataklar ile hızlı başlayan ekibimiz, yakaladığı gol pozisyonlarını Bozüyükspor Kalecisine teslim edince, hem rakip kaleci ve futbolcuları morallendi, hemde takımımız oyundan düştü.
 
Takımımızda tecrübeli abilerden Kaleci Erol, kaptan Vokan Başyurt, Mustafa Sevgi ve Levent maalesef tecrübelerini sahaya yansıtamadılar.Özellikle Mustafa Sevgi maçı küçümser bir havada ve bireysel oynadı.Tribündekiler ve hocaları kendisinden oyunu kurmasını, takımı oynatmasını ve örnek davranışta bulunarak rakibine ve bulunduğu ligine saygı göstermesini bekliyorlardı.
 
Gençlerimizin bir çoğu ilk defa resmi bir maçta taraftarlarımızın önüne çıkmış olmalarından dolayı heyecanlıydılar.
 
Topa sahip olunca uzun toplarla atağa kalkdık, ayağa pas yaparak sakin oynayamadık.Sanki maça 1-0 mağlup başlamışız gibi bir an evvel sonuca gitme arzusuyla oynarken, rakibin duran toptan 18.dakikada kazandığı gol ile demorolize olduk.Sanki kalemizde kaleci yoktu.Bence Alt Yapımızdan çıkan ve üç yıldır A takım ile çalışan Cüneyt Erol'dan daha iyi kalecidir.Hele Erol'ün 39.dakikada yediği bir gol daha var ki evlere şenlik.Hem barajı yanlış kurdurttu, hem de kapadığı köşeden gol yedi.
 
Maç 2-0 olunca, Bozüyüksporlu futbolcular her pozisyonda kendilerini yere atarak hakemi kandırdılar, bol bol vakit geçirdiler, kazandıkları serbest atıştan attıkları iki gol ile maçı kazandılar.
 
İkinci yarıya Sakaryaspor'umuz, daha derli toplu ve gol ile başladı, iki topumuz direkten döndü, attığımız bir gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.İkinci yarıdaki oyun beni umutlandırdı.Fakat defanstaki kademe hatalarından dolayı rakibe bir çok pozisyon verilmesi en büyük eksikliğimizdi.Gol pozisyonlarında son vuruşları iyi yapamadık, dönen topları takip edecek ve pas kalitemizi arttıracak atraksiyonları yapamadık.Bu eksiklikleri idmanlarda çalışmalıyız.
 
Maçın hakemi sanki uygulamalı ders anlatan hoca gibi her serbest atışta gereksiz zaman kaybına yol açacak davranışlarda bulundu. Hem baraj mesafelerini nizami ayarlayamadığı gibi, hem de vakit kaybına çanak tuttu.Gereksiz sarı kartları Sakaryaspor alehine kullandı.Bozüyükspor'lu futbolcuların tekvandocu gibi savurduğu tekmelere seyirci kaldı.Maçı hakettiği kadar uzatmadı.
 
Tribünlerde Tatangalar yine show yaptı.Yenilen takımı tribünlere çağırdılar.Yönetime ise istifa diye tezahürat yaptılar.
 
Bu saatten sonra istifa etseler ne olacak.yerine gelenler transfermi yapacaklar.Zaten takımımız zor günler yaşıyor.Tecrübesiz takımımız,bundan sonra oluşacak yönetim boşluğunu kaldıramaz.
 
Şimdiden talip olan varsa,parasal kaynağını ve projelerini açıklayıp şehri ikna etsin, o zaman bu yönetim istifa eder ve Sakaryaspor kazanır.Ancak bu şekilde oluşacak yönetim değişikliği faydalı olur.Her kötü sonuçta istifa çağrıları yapılırsa, bu takımımıza olumsuz yansır ve panik olur.
 
Olan oldu.Belkide bu yıl üzücü sonuçlar alabiliriz ama en azından çoğunluğu bu şehrin evlatlarından oluşan bir takımımıza sahip olacağız.Hiç bir yönetimin cesaret edemediği kadroyu mecburiyetten kurmuş olup, yapılması gereken doğruları yapmış olacağız. Böyle bir başlangıça ihtiyacımız vardı.Her sene Şampiyon olacağız diye kurulan kadrolar ile hem küme düştük, hemde maddi anlamda iflas ettik.Varsın bu yıl şampiyon olmayalım, bu ligde tutunarak geleceğin takımının temellerini atalım.
 
Bu anlamda sahaya çıkan takımımıza sonuna kadar destek vermeliyiz.Bir arada oynadıkca daha iyi olacaklarına inanıyorum.Yeterki teknik heyet futbolcuları yerlerinde oynatsın.Özellikle Görkem'in geçen yıl Rizespor maçında kaçırdığı gol'ün üzüntüsünü üzerinden atamadığını gördüm.Kendisine psikolojik destek vererek, onu tekrar kazanmalıyız.
 
Teknik heyetin kulübede rahat olabilmesi için sözleşme imzalayamadığımız ve gençlerimize güvenmeyen Özcan Hoca'nın takım ile ilişkisini kesmeliyiz.Böyle iki başlı teknik heyetin bulunduğu yapı ile başarılı olamayız.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle, 


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım