Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
ŞANSIZ GECENİN MATEMİ.....
Perşembe, 17 Eylül 2009

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında Pendikspor'a 1-0 yenilerek sahasındaki ikinci maçtan da mağlup olarak ayrıldı.

Tabi ki doğal olarak Sakaryaspor'umuzdan bu yıl şampiyonluk beklemiyoruz.Sahaya çıkıp mücadele etmelerini ve zamanla takım olmalarını, bu yıl lig'de tutunarak önümüzdeki sezonda başarılı olmalarını beklemek daha gerçekci olur.
 
Bu anlamda sezon başı kampını verimsiz geçiren futbolcularımızın artık kendine gelmesi gerekmektedir.Fakat gördüğüm kadarıyla takımımız yeterli beslenememektedir.
Maç içerisinde bazı futbolcularımız nefessiz kalıp renkleri sararmaktadır.SAKVA'nın Sakaryaspor'umuza  verdiği yemeği kesmesinden sonra sanırım Rüstemler tesislerimizde yeterli yemek pişmiyor.
 
Özellikle takım içersinde kadro zaafından dolayı PAF takımındayken başarılı olan gençlerimiz yerlerinde oynatılmamaktadır.Örneğin, Görkem, ileri ikilinin arkasında ortada oynamalı, Kerem orta sahanın ortasında oynamalı, kalede mutlaka Cüneyt düşünülmelidir.
 
Sahamızda kaybettiğimiz iki maçta rakip kaleciler yüzde yüz gollerimizi kurtararak takımlarının dirençlerini arttırmakta, Sakaryaspor'umuzda ise kaleye gelen her top gol olmaktadır.Rakibe gol pozisyonu vermeden sadece duran toptan gol yiyerek maç kaybetmemiz, sahada yapılan mücadeleye gölge düşürüyor.Takımların %50'si olan kaleci gerçeği maalesef Sakaryaspor'umuzda yok.
 
Yan ve duran toplardan habire gol yiyiyoruz.Defansta adam paylaşımı doğru yapılmıyor, gelen topu herkes seyrederken rakip kalemize kolayca gol'ü atıyor.
 
Takımımızın Kalecisi, orta sahası ve forveti yeterli olmadığından sonuca gidecek atakları bir türlü olgunlaştıramıyoruz.Sadece bireysel  ve uzun toplar ile karambolden sistemsiz hücüm girişimlerimiz cılız kalmaktadır.
 
Bu günkü maçta otuz metreden firikik golleri atan Mustafa Sevginin penaltıyı kaçırması, attığımız nizami gol'ün yan hakem tarafından iptali ve Volkan Şahinel'in yüzde yüzlük gol'ü atamaması maçın dönüm noktalarıydı.
 
Sahamızda yenildiğimiz Bozüyükspor ve Pendikspor duran toplardan attıkları goller ile galip geldiler.Yoksa Sakaryaspordan üstün takımlar değillerdi.Çünkü net gol pozisyonlarımız rakiplerimizden daha fazlaydı.
 
Takımımız tam ivme kazanacakken rakip futbolcuların her pozisyonda kıvranarak yerde yatmalarına tölerans gösteren hakemlerin maçın soğumasına çanak tutmaları , rakibe baskı kuracağımız anlarda takımımıza fren yapmaktadır.Maçın duraklama dakikaları on dakikaya yakınken maçın dört dakika uzatılması ve uzatma dakikalarında da rakibin sık sık oyunu soğutması maçı izleyenleri kahretti.
 
Sahada elinden gelen mücadeleyi gösteren tecrübesiz gençlerimizin ileride top tutamamaları nedeniyle hücumda çoğalamamaktayız.
 
Maç sonunda yönetim istifa diye bağıranlar, elimizdeki tek sermaye olan takımımızı olumsuz etkilemektedirler.Eğer talip olanlar var ise çıkıp deklare etsinler, yoksa her maç sonu yönetim istifa diye bağırmak çare değil.
 
Bu hafta BAY olan takımımızı kampa alıp, oluşan arayı iyi değerlendirmeliyiz.Sabırla ve inatla takımımıza destek vermekten başka çaremiz yok.
 
İflas etmiş Sakaryaspor'umuzun sahaya onbir kişiyle çıkıp mücadele etmesi gerçeğini göz ardı etmiyelim.
 
Birlik ve beraberlik ile elele vererek mevcut tek sermayemiz olan gençlerimize sahip çıkmaya mecburuz. 
 
Yeşil Siyah sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 19-09-2009 11:45
kalede cuneyti görmek iztiyorum artık kendı evladımızı...
Yazar sıyah (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım