Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Takım olabilmek
Perşembe, 08 Ekim 2009
Sakaryaspor'umuz Güngörenspor deplasmanından 0-0 beraberlikle bir puan alarak dönüyor. Ligdeki üç puanımızın üçünü de deplasmanda alan takımımızın kendi sahasında puanı yok. Bu biraz üzerinde durulması gereken konudur.
 
Sahaya dört tecrübeli, yedi genç oyuncuları ile çıkan Sakaryaspor'umuzda maalesef tecrübeli futbolcularımızdan takımı oynatmasını beklediğimiz Mustafa Sevgi, oyun disiplinini bozan, dört kişinin arasına çalım yaparak girmeye çalışan ve genellikle en çok top kaptıran futbolcumuz olarak, takımımıza zarar vermektedir.
 
Mustafa Sevgi'nin kaptırdığı topları yeniden kazanmaya çalışan gençlerimiz, ikiye bir pasları da alamayınca oyuna ağırlığını koyamamaktadır.
 
Maç'a ayağa pas ile başlayan takımımız 15. dakikada 1-0 öne geçtiği Körfez Belediye maçında; başta kaleci Erol'un gereksiz vakit geçirme çabaları, Mustafa Sevginin şahsi oyunu nedeniyle, oyundan düşmüş ve yediği iki gol ile kendi sahasında mağlup olmuştur.
 
Aslında serbest vuruşları etkili, uzaktan attığı şutları isabetli ve oyunu geriden başlatacak tekniği olan Mustafa Sevgi genç kardeşleriyle bol paslı ve enerjisini ekonomik kullanacak futbol anlayışı ile oynasa inanın bu haliyle bile takımımız sahasında puanlar kazanabilirdi.
 
Özellikle Kaleci Erol ile Mustafa Sevgi'nin dikkatleri mutlaka çekilmelidir. Zaten kısıtlı bir kadromuz var. Bu kadrodan kazanabileceğimiz gençlerimizi de demoralize edip, kaybetmiyelim. Çünkü çoğunun PAF takımımızdayken yöneticiliğini yaptım. Hepsi de iyi futbolcu olabilecek yeteneğe sahipler. Fakat takım olamadığımız için alınan sonuçlar ile oynanan futbol sahada mücedele eden gençlerimizin ivme kazanmalarını engellemektedir.
 
Takımımızın kondisyon sorunu yok. Sahadaki gençler terinin son damlasına kadar mücadele etmektedirler.
 
Sadece gençlerimizden Kerem de abisi Mustafa Sevgi'ye zaman zaman özenip gereksiz top kayıpları yapmaktadır. Futbolcu kumaşı iyi fakat ne oldum delisi olmuş. Hakemle, rakip futbolcuyla dalaşması kendisi için eksi puandır.
 
Futbolcu için en büyük tehlike ''Oldum" dediği andır.'
 
Bu nedenle daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi gençlerimize yöneticilerimizin sahip çıkmalarını, yaşam koçluğu yaparak bu tür tehlikelere karşı onları uyarmalarını istemiştim. Fakat bunu yapacak yönetici maalesef yok.
 
Netice olarak Futbolcularımızdan, kaleci Erol, Mustafa sevgi ve Kerem'in dikkatleri çekilmeli, devre arasına kadar mutlaka içeride dışarıda alabildiğimiz kadar puanları almamız için gerekli olan tedbirler alınmalıdır.
 
Takım olabilmenin birinci şartı, oyun disiplinine sadık kalarak mevkidaşının açığını kapayacak futbol oynamak ve tribünlere veya kendisine oynamak yerine, takımı için oynamak düşüncesinin tüm futbolcularımızın zihinlerine yerleşmesi gerekmektedir.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,  

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım