Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Maç yazısı mı?
Pazartesi, 26 Ekim 2009

    Sakaryaspor kendi sahasında oynadığı maçta 3 kez öne geçmesine rağmen mağlup ayrılmış. Taraftar yenilgiye ve hakeme olan öfkelerini maç sonu dile getirmişler. Canım sıkkın maçı unutup, farklı konuları düşünmek istiyorum. Nerede o şans. Gazeteden yazıyı ne zaman göndereceğimi soran bir telefon.
           Maç öncesi geride kalan ilk periyodu değerlendiririm diye düşünüyordum. Hatta bu konuyu gündemime alacağım düşüncesiyle internette kısa süreli bir ders çalışmıştım.  Aldığımız skorun gelişimine bakınca bu değerlendirmenin çok işe yaramayacağına karar verdim. Kaybedilen maçın ardından eksikleri irdelemek gibi gelenek vardır aslında. Ama bu kez onuda yapmayacvağım. Deve misali neremiz doğru ki!
            Geride kalan haftalara bakıldığında elimizde kocaman bir hiç olduğu gün gibi ortada. İlk etabın özeti çok net ortada. Ligin en az atan takımlarının önündeyiz. Çok gol yiyenler arasında ilksıra bizde değil ama yine zirveyi kovalıyoruz. Topladığımız puanlarla en dipteki yerimizi koruyoruz.
             Birşeyleri düzeltmek için, yenilenen yönetimimiz ve teknik heyette revizyon bile yeterli olmadı. Sanırım eksiler çok ve daha fazla enerji, zaman ve para harcanması gerekiyor.
              İlk periyodun ardından söylenecek çok laf yok. Gazetenin istediği maç yazısına dönmek istiyorum. Üç kez öne geçip kaybettiğimiz maçın yazısına.
              Kendi saha ve seyircin önünde şansın yaver gitmiş, topu kabak sanan forvetin bile gol atmış öndesin. Maçın bitiş düdüğü bekleniyor. Ama biz şansımızla aldığımız maçı beceriksizliğimizle verdik. Dikkat edin 3 kez öne geçtiğimiz maçtan bahsediyorum. Bunu nasıl mı başardık? Hiç zor olmadı bizim için. Şansa alacağımız üç puanı beceriksizliğimize, hakem hatalarıda eklenince çok kolay oldu. Kısaca kendi kendimizi harcadık Atatürk Stadı’nda. Kendi saha ve seyircimiz önünde bir puanı bile kurtaramadık. Sadun hocanın maç öncesinde yaptığı açıklamalardan geriye 4-3’lük bir yenilgi kaldı. Meğer ne hırsımız varmış ne de berecebilecek yeteneğimiz.
              Tepkiler hakeme. Bedeli Sakaryaspor’a.
              Tepki kime olursa olsun kaybedilen üç puan geri gelmyecek. Gözden ırak ligdeki mücadelemizde biz sesimizi çıkaramıyorsak, gelecek haftalarda 5 kez bile öne geçsek yine kaybederiz.
               İlk etabın son maçını kendi sbahamızda keybederek büyük fırsat teptik. Şimdi ara vermeden başladığımız yere döneceğiz. Belki bedavadan giden maçlarda yapılan hatalar yinelenmez. Ve ligi son sıra yerine ortalarda tamamlarız. Biraz dirençli bir ekibin bu takımlar arasından Klasman grubu’ndan bile Bank Asya’ya dönebilme ihtimali var. Bu ihtimal uzak gibi görünse de…


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım