Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kıpırdanma var gibi
Pazar, 01 Kasım 2009

         Sakaryaspor yarım yamalak girdiği ligde iki hoca ile yollarını ayırdı. Üçüncü hoca Engin Korukır ilk maçını kazanmayı başardı. Engin hocanın elinde sihirli değnek yok elbette. Kısa sürede kapasiteleri ortada olan oyunculara Barcelona vari bir oyun tarzını benimsetmeside beklenemez. En azından eski yeni herkese futbolun takım oyunu olduğunu kabullendirebilir.

           Korukır hoca sanırım öncelikle oyuncularına patronun kim olduğunu hatırlatarak işe başlamış. Kerem’in kart gördüğü pozisyonun ardından yedek kulübesinin tepkisini ölçmesi bundan olsa gerek. Umarım Engin hoca bilerek yüklendiği yükü başarıyla taşır.

          Transfer sezonuna kadar elindekilerle mücadele edecek teknik heyet, öncelikle oyunculara özgüven ve yerine getirebilecekleri kadar sorumluluk yükleyeceklerdir. Zira bu takımdaki gençlerin yarısı sezon başında mecburiyetten kadroda tutulduklarını biliyorlar. Ama hala anladıklarını sanmıyorum. Böyle bir fırsatı bir daha bulamayacaklarının fearkında olsalar bu kadar çok hata yapmazlar.

          Engin hocanın ilk maçını kazanması yeni bir hava getirecek. Göreve gelmesi bile belli olumsuzlukları gölgede bırakmaya yetti. Hocayı bekleyen eksiler var ve ocak ayına kadar bu eksilerle birlikte mücadele edecek. Umarım bunları artıya çevirmeyi başarır. Korukır hoca, alternnatifi yok denecek bir kadroyla lige devam etmek zorunda. Belli mecburiyetleri göğüsleyerek. Mesela babadan torpilli forvetimize sahip çıkmak hocanın mecburiyetleri arasında ilk sırada. Torpilli forvetin alternatifi Çağlar, böyle oynamaya devam ettiği müddetçe hocanın işi zor. Forması garanti olan isimler burnundan kıl aldırmıyor görüntüsünün dışına çıkarılamaz. Hoca mecburen bu oyunculara da katlanmak zorunda. Levent’in alternatifi olarak beni oynatamayacağına göre, en iyisini yapmasını sağlayacak.

            Engin Korukır mecburiyetlerinin  ve rakiplerinin üstesinden gelip transfer dönemine kadar puanımızı en az 20 yaparsa Klasman Ligi’nden Play-Off oynama hakkını elde edebiliriz. Tavşanlı maçında gördüğüm kıpırtı beni umutlandırdı.

             Yönetimin Ocak ayında kadroya takviye yapmak zorunluluğunu şimdiden görerek hareket etmesi güzel. Umarım sorunlu dosya sayısı transfer dönemine kadar biter. X

             Atatürk Stadı’nda elde edilen galibiyet ve alınan üç puan kadar taraftarın astığı pankartta güzeldi. Vefa sadece boza değildir. Takıma kurtarıcı aramaktan vazgeçip sorumluluk alabilecek herkesin elini taşın altına sokması gerek. Kalan haftalar için kenetlenmek başarıyı getirecektir.

             Yolunuz açık olsun Engin Korukır ve ekibi.        


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım