Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sanırım sıra sizde
Çarşamba, 11 Kasım 2009

Sakaryaspor Engin Korukır ile kazanmaya başladı. Kazanan takımın taraftarı olmak, bu konuda yorum yapmak ne kadar güzel bir duyguymuş meğer. Temennimiz böyle güzel sonuçlar gelmeye devam etsin.

Son sıradan nasılda bir anda yukarılara çıktığımızı görenlerin hesap kitap yapmaları ne kadar güzel. Şimdi önceki haftalarda sorulan düşermiyizin yerini bu takım play-off oynar mı aldı. İmkansız değil elbette play-off oynamamız.

Hoca gençlerle ağabeylerin uyumunu yakalamaya çabalarken, iki maçta 6 puan kazandı. Yönetim karınca kararınca kazanılan maçların primlerini ödüyor. Hepimizde mutluyuz alınan sonuçtan. Öyleyse;

Şehirde bir anket yapılsa ve futbolla ilgili ilgisiz herkese sorulsa, “ara transfer döneminde iki takviye ile play-off oynamasını istermisiniz Sakaryaspor’un” diye katılımcıların tamamı “elbette” diyecektir. (İçimizde İrlandalı yoksa)

Sakaryaspor genç ve eksik kadrosuyla iyi bir çıkış yakalamışken, görev alması gerekenlerde ortadan kaybolmazlar elbette…

Sakaryaspor sevdalısı dostlar kendilerine görev kabul ederler ve bol keseden sözleşme fesih ettikleri dönemin pisliğini temizlerler. Mesela her konuda söyleyecek sözü olan beyler, Recep Çetin ve İlker Yağcıoğlu dosyasına nasıl yazdılarsa 300 bin TL’yi, aynı şekilde dosyanın TFF bünyesinden çözülmesi içinde gereken adımı atarlar. Ballı kaymaklı sözleşmeleri imzalatmak kolay, o imzanın ardından “görevine son verdik” demekte kolay olmuştu. Haydi beyler üzerinize düşeni şimdi yapın.

Federasyon’da bekleyen dosyaların çözümü için bir dizi görüşmelerin yapıldığı konuşuluyor. Bu dosyaları çözecek kişiler bu takıma sevdalı olduklarından başka sözler etmeyen beyler, görelim gerçekten bu takımı ne kadar seviyorsunuz.

Gelelim kazanan takımın maçlarına gelmeye devam edeceğini düşündüğüm belediye başkanlarına. Öncelik elbette Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun olmalı. Buyurun başkan. Hangi oyuncuların dosyalarını çözmek için ilk adımı atacaksınız. Haksız şekilde sözleşmeleri fesih edilen oyuncular sizin partinizden belediye başkanlığı kazanmış şehirlerde futbol oynamaya devam ediyorlar. Ağırlığınızı koyun artık. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye söylenecek sözüm yok. Zira sorunları çözerim dese bile, kesin sonuçları görmeden inanmamak lazım. Verdiği sözü yerine getirmek için kılını bile kıpırdatmıyor.

Belediye başkanlarından önce tarafsız!Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük’ten bir açıklama bekliyorum bu günlerde. Artık şu dosya işine bakılmalı cinsinden, içinde okkalı kelimeler olan, her paragrafta Sakaryaspor’a olan sevdasına vurgu yapan çok dokunaklı bir açıklama. Zira takımın geleceğini düşünen! Tarafsız Divan Başkanının, bu konuda da söyleyecek sözü, atılacak adımı olmalı. Belki de kader arkadaşlarının fesih ettiği sözleşmelerden ötürü vicdan azabı çekiyor ve zamanı gelsede işin ucundan bende tutsam diyordur.

Sakaryaspor’un genç oyuncuları ve yeni teknik heyeti iki haftada söyleyecekleri sözün en güzelini söylediler. Belki görev almaları gerektiğini düşünen beyler utanır ve sıranan kendilerinde olduğunu düşünürler.

Kimbilir?


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 14-11-2009 02:22
derdin ne?
sayın güven hasbaş'ı anlamakta zorluk çekiyorum. Nedendir anlayamadım Büyükşehir Belediye Başkanı ZEki Toçoğlu ve Divan Kurulu'na sürekli eleştiride bulunur. Görevdeki yönetimin işi ne? NEden onlar gerekeni yapamazlar
Yazar hüseyin (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım