Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
YEŞİL FİLİZLER GÖRÜNDÜ..
Pazar, 15 Kasım 2009

Sakaryaspor'umuz sahasında Beykoz ile oynadığı maçtan 2-0 gibi net bir skorla galip gelerek ard ardına üç maçını da kazanmış oldu.


Bu yazımdan evvel yazmış olduğum ''Takım olabilmek ve Akl-ı Selim olmalıyız '' başlıklı yazılarımda belirtmiş olduğum stratejilerin uygulanmakta olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.

Neler yapılmış?

Öncelikle Teknik Direktörümüz Engin Korukır takımı oynatacak tecrübeli ve yetenekli futbolcumuz Mustafa Sevgi'ye nasıl oynaması gerektiğini iyi anlatmış.

Diğer tecrübeli ağabeylerden Volkan Başyurt ve Levent ile kalecimiz Erol da ,Mustafa Sevgiye ayak uydurunca sahadaki mücadele ve skor olumluya dönmeye başladı.

Yönetim; Başkan İsmail Gürses'in daha seçici davranarak aldığı yeni yöneticiler ile proje üreten ve vizyon sahibi arkadaşlardan oluşmuş.Enazından neler yapılması gerektiğinin farkındalar.

Yakından tanıdığım Halk Bankasının başarılı müdürü şimdi Kocaeli şubesinde müdürlük yapan arkadaşım Mustafa Çödek ile maçın devre arasında yaptığım görüşmede aldığım bilgilerden dolayı çok mutlu oldum.Artık Başkan İsmail Gürses'in yönetimine hakim olduğunu, iş üretecek arkadaşlara yetki verdiğini, yönetim toplantılarının verimli geçtiğini, yönetimsel katkıda bulunmayanların ise yöneticilik sıfatlarının geri alındığını öğrendim.Yönetimdeki birlik ve beraberlik takımımıza da olumlu yansımış.Pirimler ödeniyor, devre arası transferler için kaynak bulunup, TFF'deki ihtilaflı dosyalarında çözüme bağlanması ile, en azından klasman gurubundan Play-ofF'lara katılacak Sakaryaspor'umuzun Bank Asya ligine geri dönecek adımların atıldığını ve hedeflendiğini öğrendim.

Bu arada Sakarya B.Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun Sakaryaspor'umuza Kazımpaşa'daki 300 dönümlük arazide tesisi yapımı için kaynak ayıracağını, Sakaryaspor'umuzun en büyük eksikliğinin giderileceği çalışmalarının başlatıldığını öğrendim.

Bu gelişmeler Sakaryaspor'umuzun Türkiyede anılan ''Futbol Şehri'' ünvanına katkıda bulunacak, öz kaynakları ile borcunu ödeyerek kurumsal kimliği oturmuş ve kalıcı başarılara yelken açacak rüzgarı yelkenlerine doldurmaya başlayacağı ve bu güç ile eski efsane takım olarak Türk Futbolun'a ve milli Takıma yeniden katkıda bulunacağına inanıyorum.

Sakaryaspor'umuzun projelerinin gerçekleşmesi sportif başarılara bağlı.Bu hafta Şeref Tribününde yer yoktu.Eski yöneticiler, eşraf herkes maçtaydı.Demek ki takım iyi sonuçlar aldıkca hem Başkan ve yönetimi, Hem futbolcular, hem de taraftarlar daha umut dolu ve ilgili olacaklar.

Sakaryaspor'umuzda oluşan bu bahar havasının bozulmaması ve yeşeren filizlerin ezilmemesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır.Kazanılan bu ivmenin devamı halinde Sakaryamızın nasıl taşacağını daha önceki yıllardaki örneklerinden biliyoruz.

Maç'a gelince ilk yarısı orta saha mücadelesi halinde geçti.Hafta içi yapılan ağır antremanların etkisi ile futbolcularımızın üzerinde ağırlık vardı.Pozisyonlarda düşündüklerini ayaklarına yaptıramadılar.İkinci yarıda açılarak rakibi baskı altına aldılar ve Mustafa Sevgi'nin iki güzel gol'ü ile galip geldiler.Maç 1-0 lehimize iken kaçırdığımız yüzde yüzlük gol nedeniyle biraz sıkıldık.Rakibin serbest atışını kalecimiz Erol doksandan çıkarınca oh dedik.Attığımız ikinci gol ile rahatladık.Rakip 18 futbolcusu TFF'ye başvurmuş ve sahaya çıkmamış bir takım gibi değildi.Bayağı direndiler fakat hücumda etkili olamadıklarından sonuca razı oldular.

Mustafa Sevgi Sakaryaspor'umuzun herşeyi, takımı oynatıyor, goller atıyor.Aman dikkat etsin kart cezası veya sakatlıktan kendini korusun.Takımdan Mustafa Sevgi'yi çıkarsan karşı kaleye gidemez.Bu nedenle ara transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başlayıp eksik yerlere doğru futbolcular alınmalı.Takımın santrafor'u kağıt üzerinde iki kişi ama ikisinden yarım santrafor olmaz.

Taraftarlarımız müthişti.Bu ligde böyle taraftarları, böyle stadı olan takım yok.Bazen maçı izlerken biz kimler ile oynuyoruz diye içim acıyor.

İnşallah Sakatyaspor'umuz layık olduğu liglerde oynayacak ve şehrimiz Türkiyenin gündeminde her hafta yer alacak.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 17-11-2009 09:32
Dogru soze ne denir?
Sn.Kucuk , 
 
Yazilarinizi surekli takip ediyorum.4 yazinizda genclere sahip cikilmasindan bahsetmistiniz. 
 
Averaj takimi olur gozuyle bakilan Sakaryaspor cogunlugu kendi sehrinin cocuklari olan bir takimla iyi yolda gidiyor. 
 
Insallah , ara transfer doneminde bulunacak kaynak ile yapilan transferler neticesinde gencleri yine kenara atmazlar. 
 
Sakaryaspor , tarihindeki basarilari "cogunlugunu" Sakaryalilarin olusturdugu takimlar ile kazanmistir. 
 
Umuyorum yonetim bu faktoru de goz onunde bulundurur.Bu takim Sakaryaspor un gelecegidir. 
 
Sevgiler.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 18-11-2009 13:52
ŞANLI SAKARYASPOR İNŞALLAH GELİYOR....
Şu Sakarya'lıyım diye geçinenler azıcık şu takıma destek çıksalar, değil fener kim gelirse gelsin bütün takımları dize getiririz. ama merdivenleri yavaş yavaş çıkacağız. acele yok başkan. ilkönce 2.lik 1.gruptan bir çık, sonra ver elini bank asya gerisi kolay, ordan süper lige yeterki bizim uşaklar olsun, işi bitiririz. azıcık destek,,,, 
Allah Rızası için destek verin şu takıma , uyumayan ey sakarya da yaşıyan insanlar.... yolunuz açık ve aydınlık olsun rabbim daima sizinlye olsun Şanlı Sakaryaspor....yolun senin açın yolları....
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım