Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Tam zamanı!
Çarşamba, 25 Kasım 2009

Sakaryaspor’da hummalı bir çalışma. Hafta sonunu dinlenerek geçiren takım, bir sonraki maça hazırlanadursun, yönetim boş durmuyor.

Öncelik İstanbul’da düzenlenecek gecede. Gece için davetiye satışları sürerken bir yandanda sponsor arayışları sürüyor. Devler Ligi finalinin Atatürk Stadı’nda oynanmış olması sponsorluk çalışmaları için artı oldu. Acun Ilıcalı kendi sponsoru olan firmalarla gerekli bağlantıları sağlarsa, ki sağlayacağını düşünüyorum. Ekonomik darboğazdan kurtuluş için çok büyük adım olacak.

Takımın bayramda oynayacağı maçla ilgili yazılacak çok fazla şey yok. Engin Hoca nasıl olsa, rakibi iyi analiz ederek, elindeki imkanlarla puan almaya çalışacaktır. Geldiği günden itibaren çoğumuza sürpriz gelen sonuçları alarak zor şartlarda iyi işler yapılabileceğini gösterdi. Biz takımın hazırlıklarını bir kenara bırakıp yönetimin yaptığı çalışmaları değerlendirelim. Engin hocaya kolay gelsin.

Takımın görüntüde forveti Volkan Şahinel’i uyarmadan edemeyeceğim. “Birader senin bu takıma hangi şartlarda geldiğini ve mecburiyetten forma verildiğini bilmeyen yok. Konuşmak yerine, mecburiyetten sana katlanan, forma veren insanlara saygı gösterip sahada topunu oynasana. Eleştirilmek zoruna gidiyorsa, eleştirilmemek için mücadele et. Baba torpili belli bir dönemden sonra işe yaramaz. Haberin ola…”

Neyse konuyu daha fazla uzatmadan yönetimin yaptığı çalışmalara değinmek lazım. Öncelik davetiye satışlarında. Başkan bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor. Umarım hedeflenen 1500 rakamını yakalar. Belkide baba yiğitler çıkıp “başkan biletlerin tamamını satmış kabul edelim, siz başka işlere yoğunlaşın” der. Böyle babayiğitler varmıdır bilinmez.

Takıma destek olmak için bundan daha iyi fırsat olacağını sanmıyorum. Sakaryaspor sevdasından başka düşüncesi olmayan dostlara duyurulur. Organizasyona çok sayıda davetiye satın alarak katkıda bulunabilirsiniz. Sanırım Sakaryaspor yönetimi bu konuda size minnettar olacaktır. Onlar olmasa bile kendi adıma artık sizlere “sözde Sakaryasporlular” muamelesi yapmaktan vazgeçeceğim. Söz veriyorum.

Yönetim devre arasına kadar yapacağı işleri sıraya koymuş durumda. Öncelik düzenlenecek gecenin biletlerini tüketmekte. Ardından sponsorluk sorunu çözüme kavuşacak. (Eğer bu yönetim beceremesin mantığındaki insanlar çomak sokmazlarsa. Ki çalışmalara başladıkları duyumları geliyor. Umarım duyumlar sadece dedikodudan ibarettir)

Lisans sorunu için yönetime destek olması gereken isimler üzerlerine düşeni yapacaklardır sanırım. Şehri yönetmeye talip olanların bu konuda ilk adımı atacaklarına inanmasamda, Sakarya için bunu yapmaları şart. Destek olmak bundan daha iyi zaman olamaz. Büyükşehir Belediyesi geçmişte temeli atılmış destekten fazlasını yapmalı artık. İkinci sırayı Adapazarı Belediyesi alarak desteği sürdürmeli. Sonrası…

Sonrasını hep birlikte görürüz.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım