Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
GENÇLER TECRÜBELİLERİ YENDİ!
Pazartesi, 30 Kasım 2009

Sakaryaspor'umuz sahasında T.Telekomspor'u 2-1 yenerek üç puanı aldı.

 
Lig'imizin lideri T.Telekomspor'un kadrosunda, tecrübeli ve yaşları bayağı ilerlemiş Murat Duman, İsmet, Cem Yanık gibi futbolcular vardı.
 
Sakaryaspor'umuz ise yaşca daha küçük tecrübeli dört futbolcu ve gençlerden oluşan kadro yapısı ile sahada verdiği mücadele ile maçı kazanmasını bildi.
 
Geçtiğimiz haftayı BAY olarak geçen takımımız, bu boşluğu iyi değerlendirmiş.
 
Maç'a temkinli, defans güvenliğini ön plana alarak başlayan Sakaryaspor'umuz, T.Telekom defansının arkasına atılan uzun paslar ile gol kazanmayı düşünen oyun tarzını değiştirmeden mücadelesine devam etti.
 
Nitekim ilk yarının 20.dakikasında gol'e çok yaklaştı.Fakat bu oyun sisteminde T.Telekom baskılı gibi gözükmekteydi.Maç genelde Sakaryaspor'umuz yarı sahasında oynandı.Kanatları kullandığımızda rakip kalede daha tehlikeli olduk.Yine bir kanat organizasyonunda yandan yapılan ortaya T.Telekom defansı ters vuruş yaptı ve ilk gol'ümüze kavuştuk.İlk yarı 1-0 galibiyetimiz ile bitti.
 
Maçın devre arasında yaptığımız konuşmalarda sahadaki mücadeleden Sakaryaspor'umuzun galip ayrılacağı beklentisi hakimdi.Çünkü takımımız iyi mücadele ediyordu ve daha diriydi.Nitekim ikinci yarıda rakibi baskı altına aldığımız dakikalarda Levent'in uzaktan güzel şutu ile skor'u 2-0 yaptık.T.Telekom hocası defansa adam alıp Cem yanığı stoperden ileriye gönderdi ve kornerden gelen ortaya kafayı vuran Cem Yanık gol'ü attı.Defansımız adam paylaşımında Cem Yanığı gözden kaçırınca gol'ü yedik.
 
Maç'a damgasını yine Volkan Şahinel vurdu.Tabi ki bunda hocası Engin Korukır'ın da payı vardı.Aldığı her topla dört kişi arasına girip her defasında topu kaybeden Volkan'a taraftarların öfkesi artmaya başlamıştı.Volkan'ı daha önce kenara alsaydı, bu kadar tepki olmayacaktı.Fakat ne olursa olsun üzerinde Sakaryaspor forması olan bir futbolcumuza taraftarların küfür etmesi hoş değil.Edilen küfür kendi kendimize edilmiş sayılır.Maraton tribünü alkışlarken numaralı tribünden Volkan Şahinel'e edilen küfürlere karşılık veren futbolcumuz sahayı terkettikten sonra yan hakemin uyarısı ile kırmızı kart gördü.Kendi kendimize verdiğimiz zarar maalesef kıstlı kadromuza darbe vurdu.Ayrıca kaleci Erol'un da yediği gereksiz sarı kart haftaya oynayamıyacak duruma gelmesini sağladı.
 
Kısıtlı kadromuza rağmen sahada verilen mücadeleye her futbolcumuzun katkıda bulunması gerekirken görülen gereksiz kartlar sıkıntı yaratmaktadır.
 
Maçı kalabalık bir taraftar gurubu izledi.Tatangalar tüm tribünleri tezahüratlara eşlik etmesi için iyi yönlendirdi.Her halde bizim ligimizde bu kadar kalabalık ve canlı taraftara sahip takım yoktur.Bu yüzden katkıda bulunanların hepsine tebriklerimi sunuyorum.
 
Haftaya oynayacağımız Körfez Belediye spor maçına eksik kadromuzla gideceğiz, Engin Hocamız sahaya en iyi on biri sunacaktır.Fakat bundan sonraki maçlarımızda gereksiz kart görmememiz için önlem alınması da gerekmektedir.
 
Takımımızın sahadaki mücadelesinden memnun olarak stad'ımızdan ayrılırken, Bayram sevincimizin önümüzdeki haftalarda da devamı için temennilerde bulunduk.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım