Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
YÖNETİM İBRA EDİLDİ
Pazar, 17 Ocak 2010

Sakaryasporumuz'un Mali Genel Kurulu 17.01.2010 tarihinde saat 16.00'da Adapazarı Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Genel Kurul'a katılım azdı.

 
İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan Genel Kurul'u eski Başkanlardan Recep Hacıeyüpoğlu Divan Başkanı olarak yönetti. Faaliyet raporu, Denetçi rapor'u okunduktan sonra, Rauf Batuboylu, Erkal Etçioğlu ve Hüseyin Aktürk görüş bildirdi ve yapılan oylama ile yönetim ibra edildi.
 
Daha sonra, Kulüp Başkanımız İsmail Gürses söz aldı. Özellikle sağlanan birlik ve beraberliğe rağmen medya'da yer alan bazı haberlere ve yönetimi yıpratma yönündeki haksız eleştirilere cevap verdi. Medyadan olan rahatsızlığını dile getirdi.
 
Doğrudan gelir kaynakları bulunmayan Sakaryasporumuz'a yeni gelir kaynağı yaratacak projeler ile ilgili bilgi verdi.
 
TFF'deki problemli dosyalar ile ilgili bayağı yol aldıklarını sadece üç dosyanın çözüme bağlanamadığını bir iki gün içerisinde bu problemin de çözüme kavuşacağını umduğunu belirtti. Transfer döneminin son gününde anlaştıkları futbolculara imza attıracaklarını her transfer edilecek futbolcuyla 1,5 yıllık anlaşma yapacaklarını belirtti. Kesinlikle kiralık futbolcu oynatmıyacaklarını beyan etti.
 
Sakaryaspor kulübü Derneğinin kasasında 156.000 TL nakit bulunduğunu düzenlenen geceden 425.000TL gelir sağlandığını belirtti.
 
Sakaryaspor'umuzun Kurumsallaşması  ve gelir kaynaklarını artırmak için Sakaryaspor Yatırımlar ve Hizmet işleri A.Ş adında kurulan Şirket ile Sakarya'daki kum ocaklarından pay alacaklarını, su firmalarından (SASU) su paketliyerek satacaklarını, benzin istasyonu kuracaklarını, yeni otobüs terminalinin tuvaletinin ve benzin istasyonunun ihalesine katılacaklarını, moloz ve harfiyat işlerine talip olacaklarını anlattı. Yakında devreye girecek CELL anlaşmasına isim bulan Tatangalar'ımıza övgüde bulundu.
 
Yeni yapılan naklen yayın ihalesi ile Turkcell Süper Liginde yer alacak takımların gelirlerinin artacağını bu nedenle bir an evvel bu lige çıkmak istediklerini belirtti
 
Konulara olan hakimiyeti, zaman zaman sinirlenmesine rağmen eleştirilere verdiği cevapları ile umutlu ve hırslı olarak problemlerin üstesinden yönetici arkadaşları ile geleceklerini bildiren Başkan ismail Gürses başkanlığa iyice ısındığını gösterdi
 
Katılan sayısının az olmasına rağmen gayet olgun geçen ve birlik beraberlik mesajlarının verildiği  Mali Genel Kurul'umuz, özlenen tablonun oluşacağı kanaatimizi kuvvetlendirdi.
 
Oluşacak projelerin bir bir hayata geçirilmesi için Sakarya'mızın tüm birimlerinin yönetime yardımcı olması gerekmektedir. Çünkü 20 Trilyon borcu olan Sakaryaspor'umuzun borçlarından kurtulmasının başka yolu kalmamıştır.
 
Klasman liginde mücadele edecek Sakaryaspor'umuzun en büyük kaynağı elimizdeki genç futbolcular olduğunu, Teknik Heyet ve Futbol Takımında oluşturulacak istikrar ile gençlerimizin kazanılacağını ve Sakaryaspor'umuzun geleceğinin en büyük teminatının elimizdeki genç futbolcularımızın olduğuna dikkat çeken başkan, Alt Yapıda çalışacak veya çalışmayı kendine layık bulan eski futbolcular ve hocalarımızın da kendilerini lisans ve kurslara katılarak yenilemelerini, eğer yenilemezler ise görev alamıyacaklarını belirtti.Kendi aralarındaki çekişmelerden dolayı Alt Yapıya atanan her hocanın yıprandığını böyle giderse dışarıdan hoca getirileceğini belirten başkan,
 
Yurt dışında Alt Yapı Temsilciliğinin açılarak yurt dışındaki Türk çocuklarından yararlanacaklarını , birlik ve beraberlik ile herkesi kucaklıyarak başarılı olacaklarını belirterek konuşmasını sonlandırdı.
 
2016 yılında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasını düzenlemeye talip olan TFF ile toplantı yaptıklarını, Başbakan'ın emri ile organizasyona katılacak üç ilin içinde Sakarya'nın da bulunduğunu ve bu nedenle Sakarya'mıza yeni stad'ın yapılması için Yerel yönetimlerden stad yerinin bir an evvel gösterilmesini beklediklerini belirten Başkan, konunun takipçisi olacağını, gelirleri arttırmanın ve büyük kulüp olmanın iyi bir stada sahip olmaktan geçtiğine inandığını ifade etti.
 
İlk defa kavgasız,gürültüsüz ve sakin geçen bir genel Kurul'a şahit oldum.Bu nedenle çok mutlu oldum.
 
''FUTBOL ŞEHRİ SAKARYA'''mızın birlik ve beraberlik ile eski şaşalı günlerine döneceğine inanıyorum.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım