Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
Ýlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaþam
Video Haber
Köþe Yazarlarý
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
Ýlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
Ýletiþim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 Ýlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ýn Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçýnýn. Ýntiharýnýn alý kaplan ile Bi alakasý. Bulunmamakt...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatlarý El Yakýyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazýda týcari taksý plakasý 110.000 tl pazarlýk sünnet...
Yorumu Oku

Vali Yardýmcýsý Ballý'yý hangi sözü yaktý
haber
yalan haberler yapmayýn o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atýn goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Ne dersiniz?
Sal, 06 Aralk 2011

Þehrin takýmý sahipsiz deðildir diyerek çýkýlýr yola. Her seferinde bir kurtarýcý, bir çok seveni vardýr Sakaryaspor'un. Ama çok sevenlerin verdikleri sözleri tuttuklarý pek görülmemiþtir nedense. Yine öyle olacak gibi görünüyor.

Endiþeli bir o kadar da kýzgfýným aslýnda. Sakaryaspor'u yönetmeye talip olanlar ne zaman yetkiyi eline alsa parasýzlýktan dem vuruyorlar. Yazmaktan, her ortamda söylemekten sýkýldým artýk. "Beyler göreve talip olurken bilmiyormuydunuz, kulübün içinde bulunduðu durumu" Cevap klasik "KOCA ÇINAR SAKARYASPOR sahipsiz kalmasýn istedik." Bi kere býrakýn sahipsiz kalsýn Sakaryaspor. Sahipsiz kaldýðý ve kayyum heyetiyle yönetildiði dönemde daha fazla destek gördü ve daha þeffaf yönetildi.
Neyse mevzuyu daha fazla uzatmayalým. Ýçinde bulunduðumuz duruma ve yapýlmasý gereken ama yapýlamayacak görünen gerçeklerden bahsedelim. Þu anda olmazsa olmazýmýz transfer engelinin aþýlmasý. Mevcut yönetim bunu aþabilecek durumda mý? Cevabým net: HAYIR. Ama açýp beni utandýrsalar sevinirimiyim. KESÝNLÝKLE EVET.

Erdal Taþkýn baþkanlýðýnda ki yönetimin transfer çýkmazýný açamayacaðýný hatta daha ileri giderek ilk yarýnýn bitimiyle istifa edeceklerini düþünüyorum. Gerekçeleri de þimdiden hazýr. "Þehirden destek yerine köstek olundu."

Þehir para vermedi diye yönetici aðabeyler istifaya hazýrlanýyor. Peki neden? Çünkü kendi ceplerinden para vermek istemiyorlar. Ya da paralarý yok. Peki arkadaþ niye kendinizde olmayan parayla sorunlarý biz çözeriz diye yola çýktýnýz desek o gün ne deðiþecek. Olan yine Sakaryaspor'a olacak. Her zaman olduðu gibi.
Devre arasýnda transfer açýlmayacak ve kapalý kapýlar ardýnda konuþulduðu gibi istifa edecekse yönetim, bekleme yapmasýn. Þimdi den görevi býraksýn. Býraksýn ki Sakaryaspor baþýnýn çaresine baksýn.
Kimbilir belki Zeki Toçoðlu öne çýkar. Toçoðlu'nun öne çýkmasýyla þehirde 100 bin lira verecek 30 kiþi bulunur. Mesela Gültekin Oba böyle bir oluþumda olacaðýný her fýrsatta dile geitiriyor. Para veren ve verdiðini geri istemeyecek bir yönetimin oluþmasý içinse Büyükþehir Belediye Baþkanýnýn olayýn içinde olmasýnýn þart olduðunu düþünüyor.

Gültekin Oba'da benim gibi düþünüyor. Önce yönetim verecek sonra þehirden destek bekleyecek.

Sakaryaspor Kulüp Baþkaný Erdal Taþkýn ve arkadaþlarýný eleþtirmek hatta yýpratmak deðil niyetim. Ýyi niyetle çalýþtýklarýný ve görev aldýklarýný düþünerek söylüyorum. Eðer transfer açmazýna çözüm olamayacaklarsa þimdiden vakit varken gereðini yapsýnlar. Yarýn çok geç olur.

Yönetime teklifim: Bilmem kimin oðluna prim kazandýrmak için bilmem ne Yapý'dan medet umarak veya Aðaoðlu Ýnþaat'tan maliyetine daire alacaðýz diyerek vakit kaybetmeyelim. Bu ve benzer projeleri varsa ve umutluysalar kendi ceplerinden koyacaklarý parayla transfer sorununu çözsünler. Sonra her dönem olduðu gibi gelen paradan alacaklarýný tahsil etsinler.

Ne dersininiz sayýn yöneticiler. Sizin gibi Sakaryaspor'u çok seven isimlerden böyle bir davranýþ beklemek ayýp mý olur?


Güven Hasbaþ hakkýndaki diðer yazýlar


lk Yorumu Siz Yazn
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Ltfen Yorumlarnz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiisel Szl Kelimeler Silinecektir.
Adnz:
E-Posta
Web Site
Balk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Gvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazlan Yorumlar Hakknda E-Posta Araclyla Bilgilendirilmek stiyorum

Yazdr E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım