ABD Baþkaný Obama'nýn yemin töreni sýrasýnda, gökyüzündeki gariplik CNN kamerasýna takýldý. ABD'nin yeni Baþkaný Barack Obama'nýn 20 Ocak günü gerçekleþen yemin törenini 2 milyon kadar insanýn, Washington Anýtý etrafýna toplanarak izlediði doðrulandý.
Ancak CNN programcýsý Wolf Blitzer'in çekimi sýrasýnda kameraya, gökyüzündeki garip cisim takýlýnca,
"Yemin törenini uzaylýlar da mý izledi?" diye soran Amerikalýlar çoðunlukta. Görüntülerin internette yayýnlanmasý üzerine binlerce Amerikalý, Beyaz Saray sitesine attýklarý maillerle, Obama'dan, bir an önce UFO dosyalarýnýn üzerindeki yasaðý kaldýrarak kamuya açýklamasýný istediler.
UÇUÞ YASAÐI VARDI
Çekimde Washington Anýtý üzerinde yüksek bir hýzla zig zaglar çizerek uçan cismin kuþ olduðunu savunanlar, UFO olduðunu savunanlara kýzgýn.
UFO uzmanlarý ise "O gün Washington'un bu bölgesinde uçuþ yasaðý vardý. Bir uçak, ya da insansýz casus uçaðý olmasý mümkün deðil. O yükseklikte bir kuþ ise böyle görünmez" diyerek tartýþmayý sürdürme niyetinde.